Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto snímku se staneme svědky zrodu jedné z nejsilnějších a nejznámějších hrdinek a členek Ligy spravedlnosti. Wonder Woman, princezna Amazonek, je nelítostná a silná bojovnice, která navíc nesouhlasí s politikou ostatních Amazonek, které zastávají názor, že by se měly od okolní světa držet dál. Ví, že její síla a moc dokáže pomoci potřebným a slabším. Proto se rozhodne zachránit mladou dívku Vanessu, která se dostala do spárů zločinecké organizace. (topr harley)

(více)

Recenze (23)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tolik let čekání a taková slabá Wonder Woman, z toho mě vážně bolí oči. Těžko navíc říct, proč si tvůrci vybrali zrovna jeden z těch slabších Dianiných příběhů, který až moc koketuje s legendami bájného Řecka, a pokud vím, tak ani na papíře nemá zrovna tuny fanoušků. Tak snad to vyjde za dalších... zase 10 let?? ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima, ale hecnu se a tu čtvrtou tam dokopnu, protože WW je obecně charakter dost silnej (jakože sympatickej) a tady je se svými ostře řezanými rysy, širokými rameny a nenucenou nezávislostí skoro až k sežrání.. Příběhu sice chybí taková ta nekompromisní osudovost (která sedí většinou hlavně na bedrech DCčkovského top-trojlístku) ale ty motivy ze kterých je poskládán, nejsou vlastně špatné a v celku člověk nemá pocit, že by někde hučela vata, že by to bylo nějak epizodické, či zacyklené... Takže asi jo.. Odpočinkovka dobrá... ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Oceňujem regulérnu Wonder Woman sólovku s väčšinou jej hlavných záporákov, skvelé zasadenie do gréckej mytológie, ale čo sa týka príbehu je to strašný (predvídateľný) priemer a ten úvod so Stevom a originom Wonder Woman je po animovanej sólovke, hranom filme a nespočetnej účasti v animákoch úplne ale úplne zbytočný. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Celou dekádu se čekalo na další sólový animák s Wonderkou. Zatím vyšlo tolik jiného materiálu, týmovky, jiné postavy, staré věci, novinky... A když konečně přišla řada na Dianu, tak se musíme vyrovnávat opět s originem? To je skutečně náročné. Obálka slibuje cosi nového, Silver Swan, to by bylo dobré a úplně by to jako hlavní téma stačilo. Ale v Bloodlines máme také Cheetah, Gigantu, Cyber, Poison, Medusu, Veronicu Caleovou a ještě Ettu Candy a Stevea Trevora. Figur je jak na orloji, scénář mladičké Mairghread Scott je ambiciózní, ale je to spíš výchozí materiál pro seriál. Psychologie postav je nová, rozložení sil jiné, než bychom čekali. Humor a lásku zastává Steve, Candy je pro změnu černoška, lesba a má multiskill, ale chybí jí vtip. Diana působí jako zmatená teenka, vztah s matkou má rozehraný podle pravidel CW a nikoli DC. Určité změny jsou dobré, Themyscira je plná moderní techniky, ale mnoho dalších takových posunů jsem nezaznamenala. Není jasné, jak dlouhé časové období film zachycuje, něco odkazuje na Pereze, skoro nic není podobné Marstonovi, možná byl klíčový Rucka. Místy jakoby chyběly celé scény z lineárního děje. Tak tedy proč vysoké hodnocení? Filmy z této DC série vždycky byly mnohem více reklamou na komiksy, než co jiného a pokud náhodného diváka nadchne alespoň jeden ze zobrazených elementů, je vyhráno. Jako celek Bloodlines nesnesou výraznější kritiku, pro zkušeného čtenáře je to spíš doplněk do sbírky, tolerovatelný prvek celého skvělého světa, kterým komiksy a ostatní média kolem Wonder Woman mohou být a často i jsou. Trvalo velmi dlouho, než jsme se dočkali vůbec nějakých filmů, hraný je výborný, klasický hraný seriál je krásná nostalgie čili aktuálně by to chtělo více než co jiného jeden pořádný animovaný seriál. Pro dospělé. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Slabota. Na film z 2008 to nemá ani omylem. A to včetně hudby. :-/ Hnusný outfit z JL war je zde ke konci sice vyměněn za o 400% lepší oblek, ale to sakra nestačí. Jak v podstatě všichni píší...zbytečný film k ničemu. V 1.pol. se furt únavně moralizuje a dává poučení pro US teenagerky, aby šli za svým, i když to 99% v US i tady a jinde...nikdy nikdo, neudělá. Takže k hovínku, takovéto blábolivé blábolení o ničem. Miluju DC animáky s poselstvím. Bleuuurgh. Ona vůbec ta rádoby new52 animated sdílená éra není zase takové haló, jak by se mohlo zdáti.:( Na rozdíl od svého papírového protějšku. Jak by řekli amíci...this movie sucks. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Ve 45. minutě Steve Trevor (Jeffrey Donovan) pronese v bludišti větu: „Když Herkules přemůže Minotaura, tak i já.“ Jenomže Minotaura v řecké mytologii porazil Theseus a nikoliv Herkules. (Petsuchos)
  • Tomuto filmu předchází první sólový animovaný film s postavou Wonder Woman - Wonder Woman (2009), jehož sequel byl v roce 2010 zrušen. Bloodlines je nový začátek. (NinadeL)

Reklama

Reklama