Reklama

Reklama

Soukromý detektiv se nechal najmout na rutinní případ zmizelé osoby. Vše se však záhy zkomplikuje. A když se ukáže, že hlavní podezřelou je jeho dlouho ztracená dcera, začne boj o čas... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

angel74 

všechny recenze uživatele

Kladu si otázku, proč jen ten film je tak nezajímavě a nudně natočený. Vždyť příběh není úplně k zahození. Velká škoda promrhaného potenciálu. Hlavně tedy proto, že se to tady hemží takovými hereckými esy, jakými jsou John Travolta, Morgan Freeman nebo dnes už i Brendan Fracer. Posledně jmenovaného týpka mám mimochodem mnohem raději s těmi nabranými kily než jako švarného probouzeče mumií. (50%) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příjemná kriminálka v hlavní roli s Johnem Travoltou,který si roli užívá a film na vás dýchne atmosférou filmu z devadesátek,ale příběj není zrovna dvakrát zajimavý a celkově jsou v žánru daleko lepší kusy, na druhou stranu jak John tak i Morgan Freeman zde působili dobře a určitě ne znuděně.Takový oddechový film s hezkou nostalgickou strunou.Takže hlavně za tu nostalgii dávám celkově 65% a tři hvězdy. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

......hlavne mi ostane v pamäti,že ten John Travolta si vyberá ozaj slabé filmy....toto je napríklad ten príklad.....úvodný námet sa rozvíja,rozmeľňuje až je to skoro neprehľadné a....celé také " bez života"...bez šťavy.... a malá poznámka:ten hrdina z Múmie Brendan Fraser to čo zo seba spravil jedno oblstnuté  mašuro ....hádam sa dá do formy... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně zlé, ale žádná paráda se zde také nekonala. Celý film je opravdu velice nudný a případ který řeší není nijak zajímavý a teď po pár dnech už ani pořádně nevím o co tam vlastně šlo. Každopádně film byl výborně obsazený a myslím, že všichni byli naprosto skvělí. Jen škoda že si zahráli zrovna v takovém filmu. PS: bylo mi skoro až líto vidět toho sympatického lovce mumií v takovém stavu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak Travolta nech ostane pri tej brade, inak by s tým ksichtom mohol hrať len v hororoch. Brendan Fraser je tam buď dvakrát, alebo proste pribral 150 kg. Morgan Freeman už dlhé roky berie všetko, čo sa dá, len aby to ešte stihol. Film so sľubným obsadením, ale tá nuda vás dovedie k veľkému sklamaniu predovšetkým s prihliadnutím na fakt, že sa film snaží sám seba označiť ako thriller. To slovíčko thriller v popise je aj to najprekvapujúcejšie, čo samotný film prináša. V samotnom deji prekvapenie nepríde a na pojmy ako zábava či zážitok radšej vopred zabudnite. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Savannah a Richmond Hill v Georgii a v San Antoniu v Texasu. Točilo se také v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama