Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina dôchodcov prichádza na ranč, aby si tu pozrela miestne ródeo. Zažijú mnoho zábavy a po skončení odchádzajú domov s úsmevom na tvári. To však ešte netušia, že sa predstavenie ani zďaleka neskončilo. Stali sa práve hlavnými aktérmi ďalšieho, v ktorom sú miestni kovboji pripravení likvidovať ich pekne po jednom. (Marceloo)

Recenze (18)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako taký "Inbred" ale stále OK. Proste jednoduchá, slabomyseľná, "samoúčelná" vyvražďovačka medzi dostatočne veľkou skupinou ľudí a dostatočne veľkou skupinou vraždiacich kovbojov, čo vlastne nie je na škodu, lebo tým pádom je obetí veľké množstvo, vraždy sú občas celkom netradičné a neustále sa niečo deje. Postavy ma neoslovili, ani kladné ani záporné, scenár tu absolútne netreba hľadať, a občas to tvorcovia pekne posrali smiešnymi digitálnymi striekancami krvi, ktorých amatérskosť až bije do očí. Jediné šťastie, že ma masakre a naháňačky ešte aj po tých rokoch stále bavia. Nenáročným to môžem odporučiť. Zábavné, dostatočne brutálne ródeo na zahnanie nudy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá vyvražďovačka z prostředí kovbojů, která jako komedie rozhodně pobaví, a proto je tak dobré se na ni i dívat. V podstatě buranský horor, kde kovbojové nahánějí civilisty - některé mi bylo jasné proč, jiné nevím, asi pro zábavu. Hlavní postavy, co přijedou na rodeo zájezdovým autobusem, jsou krajně nesympatické, a proto si zaslouží zemřít nejstrašnější smrtí. Navrch vedoucí zájezdu je hysterická blbka, její pomocník Simon je pak přímo vzorem debilnosti a zasloužil by vyvrhnout už v první třetině. Nebudu vypisovat, co vše mne pobavilo, ale rozhodně ženská roztočená v lese na lasu, účastnice zájezdu, co vyhrála rohy a následně se stala jejich součástí, práce s pilou, nové využití podkovy i kartáč s tajemstvím. Nu a pak je tu Superman, co by se neztratil jako černý rytíř v Monty Python a Svatý Grál, stařenka, co zvládne machra nadopovaného koňskými steroidy, a černá kulturistka, co možná není stoprocentní ženou. Svižné, na krev dojde vícekrát a pokud máte rádi filmy, kde je možné sázet, kdo zařve jako první, pak vhodná volba na oddechový podvečer. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nové prostředí fajn, konečně někdo dostal nápad na survival s důchodci (ačkoli to nakonec úplně nebylo), ale proboha, v tom scénáři je nelogičností, že by z toho jednomu hráblo. Chlapovi, co se narodil bez jedné ruky, urvou i tu druhou a on tam pak chodí, bez větších problému přeleze několik plotů a je úplně v pohodě, jako by se nic nedělo... Wtf... Ale ok, když dáte veškerou logiku stranou, dá se to, ale maximálně na jedno zhlédnutí, nic zajímavého to není po žádné stránce, teda krom smrtí, ty jsou většinou dost zajímavé. A jsem rád, že jsem konečně narazil na survival, kde SPOILER přežije nějaký důchodce KONEC SPOILERU. 2* ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

50% Bohužel, ten přičmoudlý student mne tak vytáčel, že jsem se modlil, aby co nejdříve chcípl. Taky jsem nějak nepochopil zapojení plotu do elektřiny a sebeobětování trupíka...Na druhé straně, zase něco nového. U zabíjení důchodců jsem spíše sympatizoval s vrahy :-) a ta černá muscle lesba, to by fakt brutus :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vďaka pomerne originálnej "zápletke", miestami obstojne, či na hrane amaterizmu spracovanému gore (no mohlo ho byť rapídne viac), prezentácii násilia, ktoré bolo občas nápaditejšie, sem - tam čistá rutina, bude hodnotenie "Lass-a" na hrane priemernosti, absolútne objektívnou záležitosťou. Popravde, čakal som to omnoho horšie, no toto je v pohode znesiteľná, "exploitation" jednohubka pre nenáročných. Medzi 2-tri. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama