Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství. (Netflix)

Recenze (73)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Povedený a zábavný animák,který si na vyšší hodnocení nesáhne proto,že v něm není nic překvapivého a už vůbec ne originálního.Ono se to koneckonců od kopie Alladina ani čekat nedalo.Tvůrci se sice snažili něco málo vytěžit z přesazení do současnosti,ale není toho tolik abych si řekl že to musím vidět znova…70% ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se docela dlouho těšil. Musím ale bohužel říct, že jsem mírně zklamaný. Je to sice pěkný rodinný film, ale nepřináší vůbec nic nového. Je to prostě Aladin v moderním hávu. Ale na druhou stranu uznávám, že pár vtipných gagů se tu najde a bojové scény jsou taky super. Taky chválím pěknou hudbu a sympatické postavy a jsem rád, že Netflix poslední dobou hodně investuje do animované tvorby, ale chtělo by to něco originálnějšího. Například taková rodina na baterky byla mnohem progresivnější. Malé děti to budou ale určitě milovat. 6/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Skoro v každé recenzi k tomuto snímku jsem narazil na slovo Alladin. Alladina jsem neviděl, takže můžu s naprostým klidem napsat, že jsem byl s touhle čínskou pixarovkou vcelku spokojen, zvlášť drak se povedl a byly to hlavně jeho hlášky, které se mi postaraly o slušnou porci humoru. Takže jo, byla to zábava. 4*+ ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Neseděli mi čínské reálie., nesmyslná honba za penězi a hlavní hrdina se choval jak idiot. Bylo to trochu moc asijsky dětinské, naštěstí to vylepšil drak, který je vážně vtipný a v českém dabingu i dobře namluvený. Animace slušná, avšak ne špičková, scénář a motivace postav trochu moc hrr, nějaký hlubší smysl a děj jsem v tom nenašel. Neurážející průměr. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kouzelný drak je jasným důkazem, že Číňani jsou stále mistři svého oboru v kopírování a vykrádání. Totálně vykradený námět však zachraňuje velice sympatická postava dráčka, svěží tempo a příjemná atmosféra. Drak je sám o sobě velmi vtipný, jeho scény mě strašně bavily, povedl se rovněž i řádně šílený záporák. Výhrady mám k příběhu, který je, jak už jsem zmínil na začátku, jen obyčejná kopírka a sám o sobě nenabízí nic zajímavého. Také mi přišlo, že by se s drakem mohlo udělat ještě mnohem více srandy, že je jeho postava zbytečně nevyužitá. Jinak ale vcelku povedený animák, za který se Netflix rozhodně stydět nemusí. 7/10. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Jackie Chan nadaboval Longa v mandarínské verzi a diváci mluvící anglicky si ho tak neužijí. (Rominator)
  • Hned v úvodu, když děti pouští draka, držíc se šňůry, protáhne je to pod bambusovými tyčemi na prádlo a šňůra projde bez přerušení skrz bambus. (finy_cz)

Reklama

Reklama