Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Eliminators mi v rámci nízkorozpočtovej žánrovej produkcie príde ako typický akčný film, pri ktorom si síce všetci dajú záležať, aby v ničom výraznejšie nezaostával, čo sa aj podarilo, vôbec nič tu neurazí, ale zase ani moc nenadchne. A tak je tu obstojná zápletka o mužovi s minulosťou v tajnej službe, ktorý pri ochrane dcéry zabije troch protivníkov, ale tým sa prezradí a ide po ňom nielen polícia, ale hlavne šéf vplyvnej zločineckej organizácie, s ktorým má nevyriešené účty a tak na neho poslal špičkového nájomného zabijaka. No prevedením je to už trochu horšie, dej síce nenudí a potešil ma aj slušný výber rozmanitých lokácií, čo v tomto type filmu už dávno nie je samozrejmosť, ale chýba tomu lepšie tempo, mimoakčné scény sú len čisto priemerné a sklamalo ma aj to vloženie rodinného prepojenia s mafiánom, takto ten motív ochrany dcéry dostatočne nefunguje, keďže jej aj tak nejde o život. Po stránke akcie ale som celkom spokojný, aj keď ani tu sa nič výnimočné nekoná. Teda až na súboje s nájomným zabijakom, Scott Adkins a jeho hlavný rival Wade Barrett tu predvedú dva veľmi dobré súboje so skvelou choreografiou a parádnymi chvatmi, v ktorých obaja predvedú, čo v nich je a práve tieto ich dva strety sú rozhodne vrcholmi filmu a dôvodom, prečo sa oplatí pozrieť. Ani zvyšné súboje nie sú zlé, napríklad skvelo natočený v lanovke, ale sú už dosť krátke a pôsobia aj trochu umelo. A k tomu nejaké tie priemerné naháňačky a prestrelky s minimom zabitých a digitálnymi priestrelmi, čo mi vadí. Obsadenie tiež ničím nevyniká, spomínaný Scott Adkins a Wade Barrett ma bavili, ale zvyšné vedľajšie a záporné postavy sú už len úplne obyčajné a tak nikto z nich nestojí za pozornosť. A režijne mi to v rámci tohto typu filmu celkom vyhovovalo, aj keď stále sa to dalo vylepšiť, hlavne zvýšením dynamiky. Zo všetkých týchto posledných Adkinsových sóloviek je práve Eliminators asi najlepši, keďže v ničom neurazí a má dva skvelé súboje, ale ani tentoraz sa nejedná o nič, čo by mohlo fanúšika Adkinsa nadchnúť, jednoducho obstojný akčný film na jedno pozretie. 60% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Toto béčko nemá čím překvapit a více méně spadá do průměru po všech stránkách. Působilo to na mě dojmem nepodařené televizní inscenace, kdy všichni do jednoho odvádějí poloviční práci. Akce se scvrkává pouze na Adkinse a nájemného zabijáka, kteří si to třikrát přes kopírák rozdávají. Potěšilo mě vidět staříka z filmu Vikingové, který jediný nevypadal na plátně ospalým dojmem a škoda, že nedostal více prostoru. Adkins by se měl vyhnout těmto akčním filmům, aby se postupnými kroky nedopracoval k těm horším Seagalovkám........4/10 ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dobrá tedy proč zbytečně kverulovat. Adkins je pořád v super formě, navíc si zatím pořád umí v té záplavě podprůměrných direct to ulož to filmů vybrat koukatelné kousky. Tady pochopitelně nemá smysl moc hodnotit děj nebo zápletku, to je taková tradiční béčková chujovina i když to funguje dostatečně. Co je tu ovšem hlavní držák to jsou precizně nasnímané a krásně přehledné souboje. Adkins je neskutečně pohyblivý a kvalitní kameraman a choreograf mu dávají vyniknout ještě víc, takže Scott pořád jede a tentokrát i bez bradky.70% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitní poctivé a solidní béčko, které si na nic nehraje. Jede si na jistotu prostě to svoje a dobře to plyne. Hoďka a půl úplně v pohodě. Režie a choreografie není taková, jako u Isaaca Florentina, který natočil většinu filmů s Adkinsem, ale i tak jsou bitky slušný a zabiják byl také velmi dobře vybrán. Ten by mohl z fleku dělat dubléra Adkinsovi - stejné typy. Na 4 hvězdičky to sice u mě nedosáhne, ale zabavil jsem se. 69% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je špička v béčkových vodách akčného žánru a aj keď nikdy nebude taká hviezda ako JCVD alebo Statham, ukazuje sa v celkom pozeratelných filmoch. Likvidatori neohúria príbehom, to je jasné asi každému, ale režisér Nunn ako aj Adkins sa v akčných scénach skutočne vybláznili a v súbojoch jeden na jedného rozhodne je načo pozerať. 60% - 3* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama