Reklama

Reklama

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série)


Epizoda 6 (S04E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Loučení bývá těžké, ale tohle je úplný extrém. Maeve za silných emocí hledá správná slova, Aimee konečně najde inspiraci a Eric si bude muset zvyknout. (Netflix)

Recenze (12)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vztahy jsou ale spletitá věc. A člověk, který si myslí, že dělá správnou věc, může nakonec nekontrolovaně ublížit. Vytvoří se jizva a proces léčení může někoho poznamenat navždy. Již po první sérii, jsem říkal, že nechci, aby ti dva skončili spolu. Líbilo by se mi rozloučení s možností shledání v budoucnu. A například za 5 let nějaký reunion se zkrácenou sezónou. ()

george82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože kam se tenhle seriál dostal je poděs. Chudák Gillian, která byla první 2 série za hvězdu a teď hraje druhé housle. Snaží se dát prostor každý hnidě, která je trochu queer a skutečné herectví je upozaděno. Dneska být v mužském těle, s naúšnicema a dlouhejma nalakovanejma nehtama je holt víc no. :-/ ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to složité, když máte za bratra idiota. O tom by Maeve mohla vyprávět. Shledání většiny OG postav na pohřbu maminky Maeve bylo příjemným/smutným naladěním na poslední dvě epizody celého seriálu. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emotivní díl. I mě ukápla slza a to mě dosud tato série nechávala chladnou. Přátelství Erika a Otise trošku hapruje. Otis je sice výborný terapeut, ale posluchač už zase tolik ne. Maeve se vypořádává s těžkým smutkem a má toho na talíři fakt hodně. Shledání staré party probíhá za podmínek ne úplně příjemných, nicméně bylo prima je vidět takhle pohromadě. Aimee a Isaacovi bych to přála. Ruby se nevzdává. Pomalu se blížíme do finále... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Na pohřbu hraje píseň „With Or Without You“ od U2. (griph)

Reklama

Reklama