Reklama

Reklama

Moderní láska - Série 2 (2021) (série)


Cizinci ve vlaku (do Dublinu) (S02E03)

(epizoda)
  • USA Strangers on a (Dublin) Train

Obsahy(1)

„Poznali jsme se ve vlaku. Bylo to perfektních šest hodin plných flirtu. Začátek velké lásky? Nechali jsme to na osudu a nevyměnili si telefonní čísla. Někdy romantický plán prostě nestačí." (Prime Video)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejpovedenější díl. Hlavně začátek ve stylu "Romantika v Orient expresu" nabízel velký potenciál, i s množstvím podivných charakterů poblíž... Akorát wtf písnička???!!!! Propojení s covidem a karanténou tomu přidalo na zajímavosti a i napětí. Vesměs bylo všem jasné, že ty dva týdny to asi nebudou. Škoda nedotaženého závěru, tady si to happy end prostě zasloužilo. ()

JiriVenera 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi dil obou serii. Skvely humor, narazky, pripomenuti, ze lockdown nebyla zadna sezonni zalezitost a mohlo to prevratit veskere plany naruby. Scena ve vlaku byla TOP! (skoda jen, ze kytarista ve vlaku nebyl Ed Sheeran :-D... to by melo jeste lepsi "dozvuk", a klidne by to mohlo byt propojene s jeho roli v prvni serii). Konec mne opravdu mrzi, takova romantika by si rozhodne zaslouzila stastny konec. ()

hwnd

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl super. A co se konce týče, tak trochu doufám, že se to louskne v posledním dílu série, pokud dodrží schéma z té první, kde to poslední díl všechno propojil. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama