Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 7 (1978) (série)


Oko za oko, zub za zub (S07E14)

(epizoda)
  • USA An Eye for a Tooth

VOD (1)

Obsahy(1)

Otec Mulcahy zjistí, že opět není na seznamu mezi povýšenými a rozhodne se vykonat hrdinský čin. Pilot helikoptéry musí letět na frontu pro zraněného vojáka a Mulcahy letí s ním, jako zátěž na vyvážení vrtulníku. Mezitím si Hawkeye s B.J. a Margaretou vzájemně tropí různé kanadské žertíky než přijdou na to, že v pozadí všeho stojí Charles. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děkujeme všem kteří jste včera oslavili první výročí našeho klubu,hledáme dobrovolníky kteří by klub uvedli do původního stavu.. Margaret přestaň se usmívat koutky úst se ti potkávají vzadu za krkem... Jen jedna věc je horší než smrt, život... ()

Piri

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tejto epizode je najstupidnejsia iba jedna vec - udajna protivaha v podobe figuriny, ktoru pouzival pilot vrtulniku. Sam hovori, ze musi byt rovnako tazka ako dospely muz, pritom ju sklada ako handrenu babiku. Musime mat velku predstavivost, aby sme v nej videli vahu 60-80 kil. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Celá záležitost s vyvažováním vrtulníku jakýmsi panákem je nesmysl. Kdyby bylo nutno vrtulník tímto způsobem vyvažovat, museli by takto létat všichni piloti. (pjotri)
  • Otec Mulcahy (William Christopher) rozpráví ve sprše s pilotem o povyšování. Pilot (Peter Palmer) říká, že byl za půl roku povýšen dvakrát. Mulcahy se diví: „Z desátníka na kapitána za půl roku?“ To je ale nesmysl, protože na kapitána by pilot musel být povýšen třikrát (z desátníka na seržanta, poručíka a kapitána). Buď byl pilot už seržantem a byl povýšen na poručíka a kapitána, tedy dvakrát, nebo kaplan neví, jaká byla pilotova výchozí šarže, která nemohla být desátník, aby byl na kapitána povýšen jen dvakrát. (pjotri)
  • Přibližně 8 až 6 minut před koncem epizody ukradne Margaret (Loretta Swit) Hawkeymu (Alan Alda) a B.J.ovi (Mike Farrell) ve sprše šaty. Ti dva se pak nazí proplíží táborem až do bažiny. Tam je již očekává banda sester s Margaret v čele těšící se na výborné nahé divadelní představení. V tuto chvíli kamera nabízí pohled na dva nahé kapitány přes prádlo visící na šňůře, takže není vidět na intimní části jejich těl. Je zřetelně vidět, že prádlo visí napříč mezi sedícími sestrami a dvěma kapitány, za nimiž jsou dveře. Prádlo visí přes celou délku stanu. Když se kapitánům podaří nadržené sestřičky konečně vypoklonkovat ven, sestřičky procházejí ke dveřím kolem kapitánů a nikde žádná šňůra, ani žádné prádlo... (Gmisiycs)

Reklama

Reklama