Reklama

Reklama

MacGyver - Série 1 (1985) (série)


Zloděj z Budapeště (S01E03)

(epizoda)
  • USA Thief of Budapest (více)

Obsahy(1)

MacGyver prichádza do Budapešti, aby prevzal od dvojitého tajného agenta Nikolaja Grodského informácie o agentoch KGB pôsobiacich vo Veľkej Británii, ktoré sú uložené na mikrofilme v starožitných zlatých vreckových hodinkách. Skôr, než Grodsky môže hodinky odovzdať MacGyverovi, ukradne ich mladá Rómka... (TV JOJ)

Recenze (10)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připomíná mi to trošku ten vtip, jak padá bagr z 11. patra a dolů dopadne jen šroubek, že v 5. patře bydlí cikáni a když spadne šroubek a dopadne bagr, v 5. patře bydlí MacGyver... :) V tomhle díle MacGyver spolupracuje s cikány. :) Co by asi dopadlo teď? :D Nicméně nadprůměrné hodnocení dávám za repliku malé holčičky, proč se jich společnost tak bojí a odpovědí bylo, že se společnost bojí těch, kdo jsou svobodní. :) To je dle mého nadčasové. :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MacGyver v socialistickej Budapešti, v ktorej je mu v pätách nielen miestna polícia, ale aj sovietska KGB. On je zasa v pätách cigánskych zlodejov, ktorým naviac pomáha emigrovať do USA. MacGyver bol pašerák imigrantov už v roku 85 a ešte ste mu v tom všetci držali palce. Americký pohľad na 'Gypsys' je veľmi romantizovaný. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MacGyver&cigáni 1 : komunisti 0. Epizoda začíná legendární scénou, v které MacGyver v poušti krade ukradeného koně, aby ho vrátil právoplatnému majiteli, a po honičce a souboji s pouštními bandity je i s koněm odnášen do bezpečí na laně na vrtulníku. Pak už se vydává do Budapešti (resp. do studií Paramount:)). Vrcholem epizody je automobilová honička s Mini Coopery, kterou ale tvůrci taky tak "trochu" ukradli. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní část s koněm kultovní. Hlavní děj nic moc. Mac se vydává do Budapešti získat mikrofilm, a nakonec pomáhá Maďarsku snížit stavy Cikánů (nekrvavou cestou). Maďarsko je, jak jinak, popisováno jako zaostalý koncentrák, komunisti jsou zlo a Cikáni (téměř) svatí, atd., učebnicový příklad je scéna s Cikány v pracovním táboře, kde se k nim chovají jako Náckové. Závěrečnou honičku sráží zejména to, že je z velké části převzatá odjinud. Celkem tak 3 a půl a výš zaokrouhluju jen kvůli tomu koni. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.část zachraňuje koně ze zajetí pomocí vrtulníku... :))) 2.část "si cikán...? --- proč --- protože jen cikán chytí cikána..." :)) jj v roce 1985 to ještě bylo normální a byli "svatí..." LOL je vtipné jak si Amíci představují Maďarsko či vězení... volně přístupné :/ ta honička byla fajná, ale ty hranice a konec... no Amíci co může člověk čekat jiného ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama