foto

Michael Constantine

  • nar. 22.5.1927 (89 let)
    Reading, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2003 Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
2002 Moje tlustá řecká svatba
2001 Třetí světová válka (TV film)
1996 Porotce
Zhubni!
1994 Because Mommy Works (TV film)
1993 Můj život
Nebezpečná hra
1990 By a Thread
1989 Jiskra
1988 Leap of Faith (TV film)
1987 In the Mood
1985 Modlitba smrti
1984 Finder of Lost Loves (TV film)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1982 My Palikari (TV film)
1981 Evita Peron (TV film)
1980 Love Tapes, The (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
Kořeny (TV seriál)
Poprask v Severní ulici
1978 Missile X - Geheimauftrag Neutronenbombe
Pirate, The (TV film)
Summer of My German Soldier (TV film)
1977 Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)
Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
1976 Peeper
Pouť zatracených
Quincy M.E. (TV seriál)
Sirota's Court (TV seriál)
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
Twin Detectives (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Night That Panicked America, The (TV film)
Secret Night Caller, The (TV film)
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
Death Cruise (TV film)
1973 Kojak (TV seriál)
The Bait (TV film)
1972 Deadly Harvest (TV film)
Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1971 Impatient Heart, The (TV film)
Suddenly Single (TV film)
1969 Don't Drink the Water
Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
Justine
Pobertové
Room 222 (TV seriál)
1968 In Enemy Country
Skidoo
1967 Ghostbreakers (TV film)
1966 Havaj
Hey, Landlord (TV seriál)
Jean Arthur Show, The (TV seriál)
Pevnost mrtvých
1965 Memorandum for a Spy (TV film)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
Quick Before It Melts
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Island of Love
Lonnie
My Favorite Martian (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Hazardní hráč
1959 The Last Mile
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1970 Fountain of Groovy, The (TV film)

TV pořady

1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace