Reklama

Reklama

Šílená nehoda přenese Data zpět v čase do San Francisca v 19. století. (SkyShowtime)

Recenze (9)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Rád bych našel 2 osoby s hadem. S hadem? Ty jsi nějakej divnej, co? Jen si dej dobrý pozor a nevybírej si, odkud ti něco kápne´´. ;-) San Francisko, 11 srpna 1893. Special quest star, Mark Twain (zde pod svým občanským jménem) a Jack London. Njn. a Guinan, samoz. ()

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Rčení o ztracené hlavě nabírá úplně nový význam. Tyhle stártreky mě nikdy nebavily, tento díl má však něco do sebe. Je humorný, napínavý a celkově velmi zábavný. Druhá část se sice trochu táhne a spíše, než vtipná, je poněkud smích diváků si vynucující. Ale kvůli roztomilému Datovi budiž vše odpuštěno. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuju snahu o humor a nějaké to napětí, ale stejně mi to na dvojepizodu přišlo nevýrazné. Zápletka s upírskými mimozemšťany byla nedomyšlená a nedovysvětlená, a z konfrontace Data se San Franciskem konce 19. století šlo určitě vytěžit víc. Za mě je Time's Arrow asi nejslabší z rozdělujících "dvousezónních" dílů. Unification z páté série, nebo Chain of Command z šesté série by tento úkol určitě slušel více. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako... věci se dějí, nedávají nijak moc smysl, trochu se táhnou - a v podstatě to jediný zábavný je vykradený z TOS: City on the Edge of Forever, jen předělaný do humornýho odlehčenýho pojetí s Data - problém je, že ten humor vlastně moc nefunguje. Plus samozřejmě ta technologie z Doctora Who je injoke sám o sobě, jen těžko říct jestli záměrnej nebo ne. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia z radu zaujímavých a originálnych dvojepizód, v ktorej sa smeruje do minulosti. Ale prečo s tou nesympatickou Guinan? Data sa v minulosti správa ako idiot, ktorý niečomu rozumie úplne, niečomu vôbec, niekedy vedome klame, niekedy vytára pravdu/tajomstvo...ako keby si potrebné informácie a v okamihu nedokázal nájsť v pamäti. Ale scéna s Datom, Rikerom a Troiovou v turbovýťahu je výborná. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama