Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ač se to zdá nemožné, Voyager nalézá trosky lodi, kterou zničila cardassianská zbraň. Podle B'Ellany se jedná o stejnou zbraň (s názvem Démon), kterou sestrojila, když ještě byla Makistou. Ze všeho vyplývá, že systémy Démona jsou porouchané. Bohužel Démon je daleko, a tak Janeway kontaktuje mimozemskou rasu s velmi vyspělou technologií. S jejich pomocí transportují B'Ellanu na palubu Démona. B'Ellana se tak pokusí Démona opravit. Ale Démon má vlastní hlavu... (Varan)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 3. Nebudu zastírat že zápletka stojí na vodě. Voyager byl zrovna tam kde zrovna tehdy být měl, Dreadnought byl zrovna tam kde zrovna být neměl. Na loď se dá transportovat skrz štíty, ale že by tam transportovali i něco jiného než B'Ellanu, to je vůbec nenapadne. Přesto mám tenhle díl opravdu rád. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok cesty max rychlostí - stále v Keizonském prostoru, stále Voyager zvládne předcházet "pověst". Ze všech 360° směrů (na dvou osách) skončila sonda v cestě Voyageru. A ten jí dohnal zrovna, když zaměřila cíl. A nikoho nenapadne teleportovat hlavici fotonovýho torpéda, místo toho se vycucá z prstu trochu random řešení. Dreadnought je hustá hračka - kde tahle technologie byla během Dominion war? Ach jo. A to drama na konci samozřejmě nefunguje, protože sázkám nikdo nevěří. Škoda, jinak to byl fakt výbornej díl, skoro bych tomu dal i tu čtvrtou hvězdičku. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, zajímavé to bylo, ale pouze do chvíle, než zjistíme, že se dá do střely transportovat. Nabízí se spousta možností, jak střelu zničit zevnitř, ale to by nebylo tak zajímavé... ()

Reklama

Reklama