Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva pokračuje. Janeway, B'Ellana a Tuvok se stali součástí borgského impéria. Chakotay mezitím velí na Voyageru. Sedmá je v Unimatici, kde připravuje ostatní na boj. Borgská královna přišla na to, jak se dostat do Unimatice. Ale odpor rozhodně nebude marný... (Varan)

Recenze (6)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od té doby, co si Borgové do svého čela zvolili tu slepici, tak to s nima jde hodně z kopce. Kolektivní inteligence klesla tak na setinu. Jejich neschopnost najít na své lodi někoho, kdo není spojen s kolektivním vědomím je šokující. Takže si na asimilaci můžou chodit vesele jak do sauny. Když vidím ten kontrast s Borgy v TNG, tak je mi opravdu smutno, co s nima scénáristi VOY udělali :,-( ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, akční dvoudíl s Borgy, ale logiky, hlavně co se motivů zúčastněných týče, to moc nepobralo. Společenstvo vedené jakousi královnou, tak nějak ztratili na hruzo-strašnosti. Když dřív jednohlasně a bez milosti pohltili vše co jim přišlo do cesty, bylo to lepší. Ale samotná vzpoura borgů uvnitř je docela zajímavá. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se mluví o tom že VOY zprznil Borg, tak se myslí především tahle dvojepizoda. Všechny ostatní bych s trochou kreativity a špetkou zaslepenosti omluvil, jenže tuhle ne. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda  je pokračování chyb předchozího dílu, plus další: virtuální realita a dění v ní dává ještě míň smysl, příběhový sázky jsou divácky nevěrohodný, borgové dál degradujou na úroveň neschopnosti najít vlastní odpojený jedince když je maj před xichtem, vydírání od Borg královny je úplně debilní - jako královna sama když podruhý neprokoukne Janeway stupidně průhlednej plán, retconovaná linka sedmý naprosto o ničem a romantická sračka navíc k tomu. Jak degradovat Borgy: 1) dát jim stupidní anti-koncepční královnu (btw. srovnejte se Cybermenama ze kterejch sou borgové vykradený s jejich mnohem lepším Cyberplannerem - např. Dr Who s07e13 Nightmare in Silver, scénář Neil Gaiman btw., popř. speciálem Doctor Who: Next Doctor... nebo s02e06 Age of Steel atd... ale ono Borgové sou holt obecně zmršený Cybermeni no :/ ). 2) udělat z nich množstevní nepřátele (v TNG jedna krychle ohrožovala celou Federaci, ve VOY jsou krychlí tisíce...), 3) zeslabit je aby s nimi Voyager vcelku zvládal bojovat, 4) degradovat samotnou hrozbu asimilace. Asi by si to zasloužilo odpad, ale sleduje se to jako silná 1*, takže 1* za generála Koroka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama