Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay a Tuvok se transportují na planetu, kde se místní velmi podobají členům Hvězdné flotily. Mají za úkol zjistit, co se to tu děje. Aby se dozvěděli něco více, transportují jednoho z místních na palubu Voyageru. (Varan)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I can keep my Human form. It's the little things that bother me. Breathing oxygen, bipedal locomotion and sleeping. The concept of being unconscious for eight hours a night, it's so... alien." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně Voyager zase působí dojmem Star treku a ne jen náhodnýho sci-fi. Janeway dokonce výjimečně nedělá ostudu roli Starfleet kapitánky (!). Škoda, že začátek neni trochu dramatičtější a hlavně že to vyjednávání je pak tak nárazově odbytý - kdyby se v něm začala protistrana chovat autentičtějc a ne tak tuctově a promítla se tam i nějaká ideologie a mělo to víc výměn, mohlo to snadno dosáhnout i na 5* ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je super. Konečně trochu té Země a velení flotily. Byť je to habaďůra, druhu 8472. Special quest star Zach Calligan (Hnusáci! Lidi!) z Gremlins 1+2 či též dvojice filmů Waxwork;-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama