Reklama

Reklama

V zrcadlovém vesmíru přebírá Archer od Tholianů loď Defiant z 23. století. (SkyShowtime)

Recenze (6)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Federation of Fools. Docela zábavné, jen ten počítačový Gorn mi vůbec nesedl, resp. vůbec nevypadal jako ten z TOSky. Jenže, tohle měl být konec? No i tak by to byl lepší konec seriálu než poslední tři zbytečné díly. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třída Constitution vypadala nádherně už v TOSce, a v ENT je snad ještě krásnější. Ze všech Enteprise jsem si k ní vybudoval nejvřelejší vztah, i když posádku mám nejradši tu z Nové generace. Výtky ke druhé epizodě minisérie zůstávají stejné jako u té první. Jenže Zrcadlový vesmír je Zrcadlový vesmír. Pět hvězdiček. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dodnes stále zápasím s tím, co má pro mne větší koule....zda tento ´´film´´ nebo ten tzv. Vulkánský. Gorn je sice poněkud hubený, ale díky aspoň za něj. Po1. ukázaný Tholian (a kteří takto odhalení vystupují i mj. v comics. sérii ST year five) je něco, na co se prostě nezapomíná...včetně uniforem, rozkošně zvrhlého úvodu, který deformuje scénu z ST VIII, geniální znělky (ten chlápek či ženská, zapichující vlajku Impéria na Měsíci je TOP!) a několik zcela nových lokací na lodi tř. Constitution, z čehož jsem před těmi 16 lety, dosti nemohl. A vlastně i dodnes. Jako TOS freak jsem tam vizuálně snad nenašel jedinou chybu. Třeba tam je, kdo ví? Včetně toho téměř přesného naaranžování mrtvol na můstku Defiantu. Rozhodně jeden z absolutních vrcholů tohoto tv s. vůbec. A fakt je to v Zrcadle...Temném. Doslova.  I přes ten useklý konec. Grrr. To měl býti trojdíl. Special quest star Orionka a Tholianská síť, která je oproti TOS verzi superrychle za pár sekund, hehe. A komu to vadí? ;-) P.s. a pro ST zvědouny, tu mám tip...stopněte a poté si zvětšete záběr na monitor, když ´´Hoshi´´ ukazuje ´´Archerovi´´ jeho kurikulum víte. Dozvíte se, co dělal náš Archer po skončení seriálu. Stojí to za to. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej díl Mirrorverse a jedinej kdo má trochu přestřelenou roli co si užívá je Hoshi. Motivy se opakujou z mirrorverse dílů DS9, příběh se zjevně netýká postav z primary-verse a vlastně je dost přímočaře nezajímavej, Archerův našeptavač nevysvětlenej - opět, uniká mi co to mělo říct, je to špatně udělanej Mirrorverse jen pro Mirrorverse a snaha utáhnout tak fanoušky rozvařenou nudlí. 1* za gornma a za ty uniformy (a uniformy). ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama