Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 3 (1989) (série)


Trosečníci (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Marooned

Obsahy(1)

Na Červeném trpaslíku je vyhlášen poplach – počítač Holy odhalila totiž ve vesmíru řadu nebezpečných černých děr. Posádka musí okamžitě opustit loď, se kterou se Holy pokusí prokličkovat jejich minovým polem – a podaří-li se to, budou se všichni moci za dvanáct hodin vrátit. Nebyli by to ovšem naši hrdinové, aby se jim i během této relativně krátké doby nepodařilo zažít úžasné a neuvěřitelné dobrodružství. Tentokrát se jeho protagonisty stanou Rimmer a Lister... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Hekman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejvtipnejsi dil. Generalove jsou ctihodni. Nevezmou lahev Guinessu a nevrazi ti ji do obliceje se slovy " Zasij si to Jimi." // Spal me vojacky, spal Armée du Nord ! :DDD kdyz jsem to videl poprvy, tak jsem se nemohl prestat smat. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ale tím se všechno vysvětluje. Strávil jsem léta po boku jednoho z největších vojevůdců. Není divu, že mám vojnu v krvi." "A že tak dobře zpíváš." "Možná je to hloupost, nevím, ale je to zvláštní, ještě dnes sebou trhnu při pohledu na kleště. A proč mám ve společnosti velkého počtu žen nutkání vykoupat je všechny v teplém olivovém oleji?!" "Rimmere, to já taky! To nesouvisí s minulejma životama..." ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duet či dialog, o tom to je v téhle epizodě, prostě jenom o Rimmerovi a Listerovi. Pokud nevíte, proč si psi lížou kulky, dozvíte se to v tomto díle. Au revoir, mes amies! ()

Reklama

Reklama