Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 11 (2016) (série)


Samsára (S11E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Samsara

Obsahy(1)

Ač od narození neporažen, Rimmer hanebně prohrává s Listerem v Minopolech, když opakovaně a v rozporu se všemi teoriemi pravděpodobnosti hází dvojku a jedničku. Je ovšem možné, že tato anomálie souvisí s havárií výzkumné lodi Samsára, která se před třemi miliony let zřítila do moře a jejíž únikový modul nyní zachytil Červený trpaslík. Naši hrdinové se samozřejmě vydávají na průzkum jejího vraku a hned první okamžiky na palubě ukazují, že se zde kdysi odehrálo něco velmi podivného. Zatímco Lister poznává, co to obnáší trávit delší čas o samotě s Kocourem, Kryton s Rimmerem se pokoušejí přijít na kloub tajemné síle, ovládající veškeré dění na lodi. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je teprve druhý díl, a dou­fám, že jede­náctá série bude mít ještě lepší díly, než první dva. První tře­tina této sezóny je tro­cha poma­lejší a méně humor­nější. Mnoho situ­ací zůstalo nevy­u­žito, a tak je to sice lepší díl, že ten před­chozí, ale bohu­žel jenom o kou­sek – 75 % ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JO! Druhá epizoda jedenácté série Trpaslíka je naprosto perfektní, dokonale mi sedla a mnohem více by jí slušelo, kdyby byla epizodou první. Je sice pravda, že zápletka je naprosto chabá a opět se tam moc nestane, ale Trpaslík byl vždycky o vtipu a ten v téhle epizodě funguje naprosto skvěle. Ať už úvodní hraní Minopole (kostky), tak hlavně naprosto dokonalé Kocourovo filozofování (Archimédes a vana) a jeho dialog s Listerem, stejně jako dialogy Listera a Rimmera. Závěr je možná trošku dřív utnutý a zpočátku otravné flashbacky mi nakonec sedly, ale pokud jde o tuhle epizodu nemám vůbec nic, co bych chtěl vytknout, a tak to neudělám, protože tohle je fakt strašně super. Forma je zpátky a natěšení na další díly a dabing vzrůstá každým dnem. 100%. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to mi padl kámen ze srdce.Konečně se to trochu podobalo starému Trpaslíku.Kocour i lister mocně hláškujou a opravdu sem se zase od srdce zasmál.Nechápu, proč vůbec začinali Twenticou...jestli si uvědomili její slabost a radějí jí okamžitě vystřelili aby se na ní rychle zapomělo...v každým případě tohle měl být první díl 11. série... snad svítá na lepší časy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama