Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (134)

Mona07 

všechny recenze uživatele

Ke zhlédnutí téhle "chuťovky" mě ponoukala hlavně zvědavost. . . dle zdejších komentářů hrozilo, že si nudou ukoušu všechny prsty na rukou i na nohou a abych se přiznala, neměla jsem k tomu daleko a to především v druhé polovině filmu. Na druhou stranu je film prezentován dle mého skromného názoru určitým (divným a netradičním) způsobem záměrně s tím, aby si to každý přebral jak chce. . . mě osobně to ale nijak zvlášť neoslovilo. 3/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na tento francouzský film se dá dívat z mnoha úhlů pohledu. Převažuje ovšem pocit zbytečnosti a nepochopení, co nám chtěli tvůrci v tomto snímku vlastně říct. V celém ději se pořádně nedozvíme, co se stalo s lidmi, kteří mají nesmírnou touhu po krvi a lidském mase. Jsou nám prezentovány pouze jejich sny, nebo vzpomínky z minulosti, kdy se stali zřejmě aktéry nějakých pokusů, nebo experimentu v džungli. Francouzská režisérka se pokusila o něco co má být zřejmě kanibalským filmem, nebo alespoň o film s tímto podtextem. Jenže kromě několika scén se celý film nic nedělo a množství scén je nudných a zcela zbytečných. Zdlouhavé natahování filmu nám nepřinese žádný požitek a v hloubi duše už čekáme na konečné titulky. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Trouble every day. Některé filmu dostávají v Česku tak originální názvy, že vlastně, bez vlastního přičinění, ztrácejí na kvalitě. Kdo se nenechá názvem oklamat a je natolik pokročilý angličtinář, jistě docení i tu zmíněnou kvalitu. Ano, je zde, kvalitní zpracování skoro nevyslovitelného tématu. Lidská sexualita, jak je vidět ve světě čím dál víc, je nepředvídatelná a nebezpečná. Člověk se stává bezmocným a je absolutně pohlcen silou, kterou dokáže "bytost" v něm vyvinout. Ať už jde o jakoukoli sexuální úchylku, na člověku vidět není. A ono, když se nikdo nedívá, tak proč si trochu nezaexperimentovat s vlastními fantasiemi i tajnými myšlenkami. Sexuální chtivost vyvolává zlo. Zlo, které je ukryto, a ukáže se jen ve formě šoku a absolutního odsouzení. Lidé jsou ovšem přitahováni a chtějí být šokováni. Vnímat to svým zrakem. Na první pohled nudné a nezáživné plynutí děje, na ten druhý výborné vtáhnutí do příběhu o jedné "nenasytné" ženštině, která skutečně trouble řeší every day. A o jednom novomanželovi, který trouble řeší zatím jen ve své hlavě. Pomalu odkrývaný závěs neskutečného se rozevírá, aby poté nabídl trouble na vlastní oči. A o to jde. Krvežíznivý divák, odkojený kýblema červené tekutiny, lítající zpoza kamery není spokojen, ovšem divák vnímající neskutečnost a zdrcující realitu situace, musí prožívat očekávaný šok. Skladba, která doprovází celý film, je nanejvýš vypovídající svým smutně odevzdaným nádechem plným bezmocnosti. ()

gemi odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud řeknu, že tento film je odporný, potom mu vlastně lichotím, protože přesnější označení by bylo asi "totálně úchylně sadomasochisticky pobliózní". Pokud by se vám náhodou film líbil, pak byste měli co nejdříve vyhledat psychiatra (bez legrace), protože tohle se žádnému neúchylnému živému stvoření prostě líbit nemůže. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Dá se na to zapomenout? Nedá. Je to pomalé -- a co? Experiment -- a co? Mně to i po letech vězí v hlavě jako střep. Je to spíš konceptuální umění než film, ale na život to právo má. Jako všechny bizarnosti. (teda skoro všechny) Zajímavý je, jak filmy a kanibalech, zombících a podobné havěti jedou, jsou cool. Ale když to někdo pojme stylem tongue in cheek a doslova to přecooluje, najednou se lidi vofrňujou. Pastička na diváka. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama