Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Proč ten hloupý název a zavádějící obrázek na obalu? Jeden by čekal řízný kanibalský film, ale ono se z toho vyklube jakési podivné přešlapování a nic. Kdyby se film například jmenoval - Špatně si rozumíme, pak proč ne, ale zřejmě by mě minul. Marně přemýšlím, co vyzdvihnout, ale nemůžu na nic přijít. K odpadu to má blízko, snad za chabý pokus dostát toho, co slibuje název filmu. Abych nebyl úplně nespravedlivý, tak český název se zdá výstižnější. A horror to rozhodně není... ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? To by neuspělo ani jako cvičení na FAMU. Celý film se neděje vůbec, ale opravdu vůbec nic a ke konci dvě údajně kontroverzní (a velmi krátké) "žrací" scény, na kterých měl zřejmě film stát, ale spíš padá. Těšil jsem se i na hudbu od Tindersticks (moje oblíbená skupina), ale i té je tam zoufale málo ()

Reklama

chaturga 

všechny recenze uživatele

Rozhodně si nemyslím, že je to odpad, ale chápu všechny komentáře k tomuto filmu. Je to velmi nechutné a divné dílo. Musím však uznat, že po shlédnutí jsem měl neskutečně ošklivý pocit. O to asi autorovi šlo a také mu to v mém případě vyšlo. U těch "drastických" scén toho moc vidět nebylo, ale i tak to bylo silné kafe. Tentokrát nebudu přirovnávat film k jídlu jak to vždy dělám:( ()

bednyo 

všechny recenze uživatele

Gallo je síce fyzionomicky predurčený pre postavy úchylákov, ale vedome by som do tohto kúsku určite nešiel. Pomalé tempo ma o tretej ráno počas prelúskavania tv kanálov priklincovalo k obrazovke a záverečná prehliadka explicitného násilia mi vzala poslednú nádej na pokojný spánok. Fakt som nemal šajn vo co go kedže som na to narazil kdesi v prvej tretine. Milé televízne prekvapenie, ktoré už ale viackrát vidiet nechcem. * navyse za vybornu hudbu ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic netušící oběti jsou feromonicky přitahovány k predátorům, nakaženým jakýmsi záhadným virem sexuálního kanibalismu... Taková anotace by se mohla zdát slibná, ale popravdě aby se člověku tenhle film líbil, nebo ho aspoň zaujal, musí být onen člověk (aspoň trochu) magor, musí mít (aspoň trochu) slabost pro vyšinutého exhibicionistického narcise Vincenta Galla a zároveň (aspoň trochu) i pro "divné", alternativní filmy. No a jelikož já všechny tyhle tři kritéria (aspoň trochu) splňuju, tenhle divný film se mi hodně líbí. A je to další případ filmu, jehož zdejší mizerné hodnocení vůbec nechápu. Viděl jsem ho (až dodnes) jen jednou kdysi hodně hodně dávno a byl to tak hustoatmosférický a halucinační zážitek, že jsem si ho uchoval v živé paměti. A i dnes, stejně jako před lety, zvráceně obdivuju monstrózní tlamu, jakou má mademoiselle Dalle a vsadil bych se, že je to doopravdy kanibalka a že těma svýma příšernýma čelistma rozkousne lidskou stehenní kost lehce jako preclík. Scéna jejího kanibalského sexu s mladým zlodějem patří k perlám, ne-li vrcholům krváckého žánru. A jako milé překvapení se filmem mihne i Aurore Clément se svým rozkošným francouzským přízvukem. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama