Top Dog

Akční / Komedie / Krimi / Thriller

USA, 1995, 86 min

Aaron Norris

• Pohrobek

Norris už dlouho není ve své "top - formě". Bodejť by ne. A tak si na pomoc vezme opravdového psího policajta, který ovládá bojová umění snad ještě lépe než sám Chuck. Píše se tady, že film je zároveň žánru akčního, komického, kriminální a navíc se jedná o thriller. Marně přemýšlím, z čeho tu je nejvíc. Asi ode všeho stejně - tedy VELKÝ KULOVÝ!(26.3.2005)

Rozpočet $6miliónovTržby USA $5,093,707Tržby Celosvetovo $-(10.4.2010)

Je to mierne nadpriemerná akčná komédia s Chuckom Norrisom, ktorá parí medzi jeho najhoršie filmy. Má nie moc zaujímavý a pritom často používaný príbeh o policajtovi, ktorý za partnera dostane skúseného policajného psa, ktorý práve prišiel o pána, čo sa policajtovi moc nepáči, ale postupne si na seba zvykajú. Tento príbeh moc nemám rád, ale kvôli krátkej dĺžke a celkom slušnému spracovaniu sa na film dá bez problémov pozerať. Obsahuje snád´ všetko, čo je pre podobné filmy typické, ale tu je ešte doplnená rasistická organizácia v pozícii hlavných záporákov. Akcie tu až tak moc nie je, čo ma ani v tomto type filmu neprekvapuje, Norris sa zúčastní jednej veľkej bitky a ešte niekoľkých kratších súbojov, ale na Norrisa je to rozhodne podpriemer, čo sa ich kvality týka. Celkom dobre tu funguje humor, nájde sa tu niekoľko dobrých vtipných scén a viet. Čo sa týka samotného Norrisa, tak tu pôsobí dobrým dojmom a aj humor mu ide dobre. Síce tento film je asi tým najlepším v rámci podobných filmov, ale stále je to len mierny nadpriemer. Dá sa nań bez problémov pozrieť, ale asi iba raz a Norris má množstvo omnoho lepších filmov. V rámci jeho filmografie je to prakticky zbytočný film. Objektívna vkalita filmu- 50%, film sa páči mne na 56%(19.1.2010)

Na Norrise to je docela prča,taková oddychovka.(6.1.2008)

Válečný nemáte rádi, komedie neberete, co vlastně chcete?(20.6.2009)

• Guzo

Když jsem byl malej kluk, dostal jsem kazetu s tímhle filmem a parádně jsem se u toho bavil, s odstupem času je to prostě jenom průměrný film s Chuckem v hlavní roli, kde si s ním zahrál ještě pes.(11.8.2008)

• Jeržik

Viděl jsem to jako dítě. Klasický rodinný/komediální film o policajtovi co má za parťáka psa;). Takových tu už byla spousta a většina z nich si od vás všech odnesla 2*-3* hodnocení, přitom kvalitativně Top Doga určitě nepřevišovali(krom K9). 50%(27.6.2007)

Musím povedať, že som film videl keď som mal asi 9-10 rokov čo je veeeeľmi dávno. Ale vtedy sa mi páčil. Veľmi. Takže to budem považovať za film pre deti a mne ako decku sadol perfektne. Samozrejme si ho znova nepozriem, lebo som si istý, že by som šiel o dve hviezdičky dole a z toho čo ostane by som dal dve za to, že som sa smial na Chuckovi. Áno neostala by žiadna hviezdička pre film.(25.9.2010)

Super oddechovka(14.3.2010)

Jedna z mých nejoblíbenějších Norrisovek 70%.(2.4.2011)

• aLPaC

Kravina na entou se starým Norrisem a nechutným čoklem. Navíc je to neskutečná vykrádačka Hanksova Turner & Hooch. Jestli Chuck o tomto filmu prohlásil, že patři k tomu lepšímu, co kdy natočil, tak to je smutné. Mě to přijde jako jeden z jeho úplně nejhorších filmů.(13.1.2012)