Reklama

Reklama

Every Time I Die

  • USA Sara (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

Ked' mal Sam (Drew Fonteiro) osem rokov, nepodarilo sa mu zachrániť jeho malú sestričku Saru pred utopením a od tej chvíle sa začal obviňovať. Teraz, v jeho dospelosti, sa to zvykne prejavovať ako výpadky pamäti. Odrazu sa ocitne na nejakom mieste, avšak nespomína si na okolnosti a situáciu, ktorá predchádzala tomu, ako sa tam dostal. Pri jednej akcii so svojimi priateľmi v lese, na chate u jazera, začína po tragickej nehode s úžasom zisťovať, že má zvláštnu schopnosť, o ktorej nikdy nevedel a ktorá mu pomôže odhaliť jeho stratenú, skutočnú identitu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek chodí na tajňačku za ženskou na tajňačku jelikož ta ženská má manžela, který to zjistí a sejme ho (není to spoiler je to i v názvu filmu teda pokud umíte anglicky). Ten chlápek ale umí jaksi cestovat mezi těly tak se snaží upozornit na svou vraždu a to je celý film. Optimálně 40, ale líbí se mě ten koncept tak, že 20 nahodím navíc poslední dobou koukám na samé průměrné filmy nebo sračky (Honeydew) a tohle je za poslední dobu to lepší. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mám pro podivnosti tohoto druhu jakési zvláštní pochopení, tvůrci si s divákem hrají a to mě baví.. Baví mě, když nevím, na čem jsem.. S každým dalším mrknutím jsem byla zvědavá, kam se děj posune.. Snímku nelze upřít kreativitu, nápaditou kameru, neznámé herce a zajímavý hudební podmaz.. Sam nebo Sára? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dokud režisér neukázal karty, měl jsem smíšené pocity. Na jednu stranu se toho na můj vkus dělo docela málo. Všechno se točí okolo maníka, který chodí kamarádovi za manželkou a v důsladku traumatu z dětství trpí výpadky paměti. Na tu druhou se mi líbila psychadelická atmosféra, kterou obyčejně moc nemusím a sedělo mi to herecky, přičemž na Macedovic dvojčata se fakt dobře kouká. Když se pak všechno vyjasnilo a děj začal být přehlednější, začal jsem se plnohodnotně bavit a to mi vydrželo až do samotného konce. Hodně slušný celovečerní debut. 75% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pomerne namakaná mysteriozno ezoterická indie dráma o chlapíkovi s traumou, ktorou trpel od detstva a skrz posmrtnú skúsenosť objaví v sebe schopnosť, kvôli ktorej nájde svoju stratenú identitu. Film je poriadne 'na hlavu'. Sedel som a pri každom zvrate som premýšľal a kombinoval, ako to skončí a čo z toho vylezie. Koniec ma trošičku sklamal, pretože som očakával iné, zamotanejšie snád', rozuzlenie, avšak ako celok mi táto nízkorozočtová psychedélia priniesla absolútne nadpriemerný filmový zážitok! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil do čeho jdu, ale zaujal mě název, plakát a nálepka "thriller". A dostal jsem nejenom nějaký ten průměrný zapomenutelný béčkový thriller, ale dokonce naprosto špičkový hustoatmosférický thriller! Divák je navíc dlouho udržován v nejistotě, zda se jedná o thriller halucinačně psychedelický, mysteriózně metafyzický, psychologický, schizofrenický, nebo jde jen o prachobyčejný mindfuck s fakáčem od režiséra. A tuhle nejistotu definitivně rozřízne a vše dovysvětlí až nečekané (aspoň pro mě) rozuzlení. K tomu body navíc za kameru, hudbu a skvělé neokoukané herce. Pravda, dvojvaječné latinské ségry nebyly žádné herecké veličiny, ale zase byly moc hezké na pohled. A jestli je tohle opravdu rejžova prvotina, pak klobouk dolů a zvědavě se těším na jeho další filmy. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama