Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (127)

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

F1: Touha po vítězství, aneb "Rivalové" na pokračování. Netušil jsem, kolik úsilí, emocí, dovedností, stresu, napětí, soustředění a touhy po vítězství lze vtěsnat do TV seriálu, ale tenhle seriál - plný menších či větších dramat, až po ta největší - je výjimečný jako samotná Formule 1, kde výkon na 99% už znamená nestát na bedně... ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Netflix ty dokumenty prostě umí! Nikdy jsem nebyl fanoušek motoristického sportu. Přiznám se, že jsem viděl jen pár závodů formule 1 (a to asi ještě nikdy celý závod), a to je všechno. Tenhle dokument mě však chytnul a všechny 3 série (zatím jen 3 série) jsem sjel na jeden zátah. Kvalitu si to drží po všechny 3 série vysoko (a přidání Ferrari a Mercedes od 2. série zážitek jen vylepšilo). Ani ta BLM tečka na konci 3. série mě nijak nevadila. ()

Reklama

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Jako totální milovník F1 jsem zajásal když se Netflix pustil do tak komplexního dokumentu. Nemá asi cenu se rozplývat nad precizností dokumentu, ovšem nemohu nevzpomenout také uměle vytvořený a překroucený příběh, který si Netflix domýšlí a podtrhuje vlastním novým komentářem, který se má tvářit jako originál. Celé to pak vyznívá úplně jinak než se stalo ve skutečnosti a to si myslím není správné pro fanouška F1. Ale chápu že pro někoho kdo F1 tolik nesleduje, tyto uměle vykonstruované zápletky dávají dokumentu na dramatičnosti. Mě to ale kazí celkový dojem. ()

skejpa 

všechny recenze uživatele

Super seriál, který drží u obrazovky nejen fandy F1. V seriálu je vynecháno Ferrari a Mercedes protože nesouhlasili s natáčením ale když viděli kvalitu, další sezónu se připojili také (ta ještě nevyšla (07_2019)). Není divu, seriál je velmi dobře zpracovaný a já bych to ani nenazýval dokumentem protože to je spíš drama na základě skutečnosti a nic netušící osobu to označení dokument může odradit. Hodnocení ale tak nějak potvrzuje, že toto se velmi povedlo a k dokonalosti chybí už jen střípky. 97% P.S.: Verstappen je děcko a ač umí skvěle řídit, tenhle seriál ho krásně ukazuje, jakej je to křivák v zákulisí. To samé Alonso ale ten se alespoň umí chovat. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než samotné závody ...Tenhle dokument totiž žije příběhy! Naprosto úžasně vytvořený děj jenž je sled událostí, situací. Zajímavých a až stěžejních ! Prostřihy do továren a vývojových center střídají pohledy do soukromý jezdců, ale i šéfů. Kamery jsou u všech podstatných událostí, slyšíte komenty jezdců z monopostů, průpovídky mechaniků a na to vidíte prostřihy na závody.. V cirkusu F1 se taková a podobná dramata odehrávají každý den, ale tak poutavě je složit a sestříhat působí až dojmem jakoby byla uměle vytvořena, hraná dle scénáře .Leč oni nejsou. Závody už nesleduji , ale tohle je fakt pecka. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Tato epizoda přeskočila druhý a třetí závod, Velkou cenu Bahrajnu a Velkou cenu Číny, a pojednává o čtvrté a páté Grand Prix. (Kubaaa97)
  • Na projektu se odmítly podílet dva přední týmy současné F1 – Mercedes a Ferrari, což tvůrcům znemožnilo podrobně nahlédnout pod pokličku boje o mistrovský titul. Na druhou stranu tak ale více prostoru dostaly mnohdy neméně napínavé souboje ze středu startovního pole. [Zdroj: f1sport.auto.cz] (GesikCZ)
  • Pro druhou řadu mapující sezónu 2019 se připojily i týmy Ferrari a Mercedes, tudíž byla listina kompletní. (m@cs)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama