Reklama

Reklama

Knight Rider - Série 4

(série)
USA, (1985–1986), 16 h 45 min (Minutáž: 45–48 min)

Tvůrci:

Glen A. Larson

Kamera:

H. John Penner

Hudba:

Don Peake

Hrají:

David Hasselhoff, Edward Mulhare, Patricia McPherson, Peter Parros, William Daniels, Richard Basehart (vypravěč), Tracy Reed, Robert Feero, Bonnie Hellman (více)
(další profese)

Epizody(21)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V štvrtej sérii dochádza k pár zmenám. Jednak sa k trojici pripojí mladý černoch RC3 (ten dostáva čoraz viac priestoru - čo nepovažuje ani za plus, ale ani za mínus) a jednak dostane KITT speed booster. Síce je akože rýchlejší, ale v podstate okrem vysúvacích spojlerov to nič na ňom nemení. Onú zvýšenú rýchlosť (až na cca 258 míľ/h) tvorcovia dosiahli trápnym zrýchlením jeho jazdy a vždy vtedy, keď nie je na ulici či diaľnici žiadne iné auto, aby sa nezrýchlilo aj ono. KITT je navyše ešte viac technicky vypiplaný ako v 3. sérii, neexistuje snáď žiadny problém, na ktorý by nemal samostatné tlačidlo (!), nedokázal behom sekundy odpovedať a má tiež zlepšenú grafiku (ročník '85). Dokonca sa v poslednej epizóde dozvieme, že vie aj čítať DNA hociiakého človeka na diaľku a určovať tak jeho identitu a zdravotný stav. Čo sa týka epizód a kvality ich zápletok, síce sa spočiatku série nadychuje k lepšiemu, potom ale akoby spadol do bežného priemeru. Najlepšie epizódy sú Prízrak, Hluboký spánek, Knightova past a K.I.T.T. zabiják. Zbytok väčšinou tvorí lepší nadpriemer. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrté a zase stejně. Vylepšený KITT je jedna věc, ale jinak to nemá vůbec žádnou novinku (RC3 nestojí za řeč). Jednotlivé díly jedou pořád podle stejného scénáře a to už je trošku nuda. Aspoň nemuseli používat stejné záběry z minulých sérií. Na to, že je to poslední série to nemá ani nějakou závěrečnou epizodu a to mě štve. "Vy tvrdíte, že ještě nejste ženatý? Přesně tak. A proč ne? Dá se říct, že jsem nepotkal tu pravou. A jakou pravou to vlastně hledáte? No, nějakou velmi stylovou, nejlépe v červeném, plnou nejnovějšího softwaru, s úplnou umělou inteligencí, s čalouněnými sedadly, se snímatelnou střechou, s megabajtovým systémem, který vydrží celé dlouhé hodiny připojení. Vy čuňáku!" 3+* ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Když pan Jeremy Towers (Charles Davis) vyskočí z okna, letí dolů v jiné, zcela nesmyslné poloze. Je zřetelně poznat, že je to sedící figurína. (Amper01)

Reklama

Reklama