Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pitomý příběh,který je totálně mimo, je to strašně béčkový. Fantasy žánr je směšný, a to CGI je ještě horší. Ale herci celkem okej, hlavně se mi nejvíc líbili Lewis Tan, Byron Mann, Iko Uwais ( který je ale v herectví poněkud slabší, za to v akci je třída ), zbytek je v pohodě. Má oblíbená Katheryn Winnick mi přišla v tomhle seriálu velmi slabá, hlavně její akční scény byli mnohdy suché, a její herectví bylo na úrovni sedmnáctileté holčičky, která se jen přetvařuje, a snaží se hrát vážně, ale moc jí to nejde. A to mě dost mrzelo, protože Winnick mám rád ( za to může seriál Vikingové, tam je mnohonásobně lepší ). Akční stránka často pokulhávala, ale ve druhé polovině se to zlepšilo, a v 9 epizodě přišla nejlepší akční pasáž v celém seriálu. Od tohohle seriálu jsem očekával skvělou akční podívanou, kde se Iko opět předvede jako v Zátahu, ale moc se hrálo na to fantasy, což bylo to nejhorší co tvůrci udělali. Místo toho aby jeli na jistotu s tímhle obsazením a naservírovali nám dobře vypadající akci, která by byla někdy drsná, krvavá, a bez fantasy prvků, dostaneme opak. ŠKODA. Po všech stránkách průměrný seriál, která ničím neohromí, spíše může někoho dost urazit. Hlavně nepochopím, proč na tohle Uwais kývnul. No, jestli bude druhá série, nevadí mi to, časem se klidně kouknu, ale myslím, že tohle stačilo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

No neviem. Nemastné neslané. Viem, že kvôli schopnostiam Iko Uwaisa som čakal asi nemožné, ale predsa len to bolo max priemerné. Bitiek je tam tak jedna na časť, Mark Dacascos sa tam len mihne, takže som sa tešil na neho zbytočne a bitky tam boli v konečnom dôsledku možno lepšie na ženskej časti ako na mužskej. Záver bol odfláknutý, nezáživný a cliffhanger lákajúci na druhú sériu nemastný neslaný. Kvôli Ikovi do toho síce určite pôjdem znovu, ale popravde skresám očakávania na minimum, snáď ma to trošku milo prekvapí. Inak postavy boli celkom sympatické Iko, Katheryn Winnick, Byron Mann, Lewis Tan, Tommy Flanagan až teda na Li Jun Li, tá bola aj nesympatická, aj slabá, to jej náprotivok Juju Chan bola efektná, jej nástup na policajnú stanicu stál za to. Efektné veci sa striedali s takými, kedy som mal chuť pretočiť to. Ako výsledok to síce bol ten už spomínaný priemer, ale ak by som to mal alebo nemal odporučiť, popravde by som zaváhal. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám něco dokonale podělat. Kdo viděl první díl a vydržel nečekal určitě nic světoborného. Ale když už se tvůrci do něčeho takto prapodivného a odvážného pustili, měli jít klidně na dřeň únosnosti a zkusit z toho dostat béčkovou událost roku. Velké nesnáze v Malé Číně trochu jinak? Říkal jsem si. Ne. Celé to spadne časem do nudy, opravdu špatných tvůrčích rozhodnutí a i ten Iko ztrácí dech. A to jak v bitkách, tak vlastně ve všem. Když jsem u osmé epizody myslel, že se to zvedne, závěr bez špetky invence mě zklamal. 60 procent za odvážný, ale špatně provedený pokus. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ach škoda takýchto borcov na tak prestrelený mafiánsko fantasy blábol. Záver bol kupodivu schopný aj trochu zatriasť emicionálnym stromčekom (Keď už na to pozeráš 10 hodín, bodaj by nie...) A niečo z toho na dosah popadalo, ale hlavne palec hore za tie martial scény. Aziati v tomto budú mať vždy oproti Holly vždy navrch aj keď urobia film s rozpočtom 2% bežnej hollyptákoviny. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začínalo to celkom dobre, hoci na môj vkus až príliš veľa postáv na rozbeh deja. Ale neskôr sa z toho stal akýsi čudný mišung, ktorý smerom ku koncu bavil čím ďalej tým menej. Jediné čo oceňujem boli vizuálne efekty a vzájomné súboje, ktoré neboli najhoršie. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • 1. série se natáčela od 13. srpna do 20. listopadu 2018 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama