Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

WU assassins aj vďaka dobrému dabingu neodporúčam. Opravnené priemernejšie hodnotenie na csfd. Epizódy väčšinou v červených číslach. Súboje sú tu zvládnuté veľmi dobre ale o efektoch radšej nevravím nič. Nepáčil sa mi aj mix viacerých žánrov. To seriálu neprospelo, pozrieť sa to ale dalo. Netflix robil čo mohol ale o nejaký lepší seriál sa nejedná. 3* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těšil jsem se na solidní rubačku jakou byl třeba nedávno Warrior a bohužel jsem se jí nedočkal.Je tu sice Iko Uwais,který je většinou symbolem dobrého akčňáku a je tu i celkem dost poměrně slušných bojových scén,ale ta nadpřirozená omáčka okolo není zrovna funkční ani nijak extra záživná.Potenciál Wu Assassins rozhodně měli,ale byl absolutně promhrán a nevyužit...40% ()

Reklama

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Na Iko Uwaise příliš mnoho nadpřirozena se strašně debilním scénářem a ještě debilnějším soundtrackem. Ale Martial arts přehlídka pěkná, hlavně v druhé polovině příběhu, ale ty "nadpřirozené" efekty jak z fantasy devadesátek byly pekelně otravné. Nemůžu se zbavit toho dojmu, že Iko patří do světa Serbuan Maut a jiných adrenalinových pecek, kde se nesnaží o debilní příběh. Tohle prostě bylo jak Xena s kvalitnějším bojovým systémem. ()

squawk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojové scény, kvůli kterým jsem seriál sledoval, ušly. Avšak scénář tomu podlamuje obě kolena a speciální efekty dělali středoškoláci v opensource programech. Ostatně na mnohých místech je i špatný střih a je sem a tam poznat, že některé scény prošli dodatečným namluvením. Nemyslím si, že šlo o naprostou koninu, ale to množství laciných chyb je těžko uvěřitelné. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ach škoda takýchto borcov na tak prestrelený mafiánsko fantasy blábol. Záver bol kupodivu schopný aj trochu zatriasť emicionálnym stromčekom (Keď už na to pozeráš 10 hodín, bodaj by nie...) A niečo z toho na dosah popadalo, ale hlavne palec hore za tie martial scény. Aziati v tomto budú mať vždy oproti Holly vždy navrch aj keď urobia film s rozpočtom 2% bežnej hollyptákoviny. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • 1. série se natáčela od 13. srpna do 20. listopadu 2018 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama