Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která na můj vkus obsahovalo málo humoru a možná i akce. Film nabídne celkem nápaditou zápletku. Nicméně děj se mi zdál docela nudný a ne zrovna moc promyšlený a propracovaný. Dalším takovým trnem v oku bylo to, že se tu až příliš řeší vztahy, což není zrovna můj šálek čaje. No a to rozuzlení bylo velmi odbyté. Kladné body můžu přidat pouze za mladé pěkné roztleskávačky. ()

Krchy 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová jednohubka, ve které Tommy Lee Jones s kamenným ksichtem sobě vlastním krotí hejno slípek (na které se pěkně kouká, to zase jo). Nenadchne to, ale ani neurazí, ideální na zabití času a netřeba se ani soustředit. Navíc se párkrát dá i slušně zasmát. Po všech stránkách průměrná komedie. ()

Reklama

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie jejíž hlavní hrdina je pěkně nabručenej policajt co má chránit nesnesitelné svědkyně. Je sice pravda, že námět není nic originálního a celkově ten film není nic světoborného, ale zase jsem se docela nasmála a navíc jsou roztleskávačky moje oblíbené postavy. Tommy Lee Jones se do té role dobře hodí, a i když to není zrovna žánr ve kterém by se měl nějak vyžívat povedlo se mu to uhrát dobře. 3 hvězdičky za příjemnou a trochu ujetou komedii... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Já jsem dal jednu hvězdičku?? Tolik!! To mi asi T.L.Jones mířil bambitkou přímo na hlavu, stejně byla gumová, já to vim, ale chtěl jsem mu udělat radost!! Sám mi říkal, že na dvě hvězdičky to neni!! Ale že to prý vzal kvůli těm holkám, přesně říkal: mladý masíčko ňami, ňami:)!! Snad se z něho nestává perverzní dědula!! Po těch letech nadprůměrnýho herectví, jsme se shodli na tom, že jedna sračka na deset filmů nevadí, prostě stát se to může každýmu!! Tak jsem mu odpustil, dáli jsme pár pívek a poslal jsem ho domu, pána domu:))!! Já ho mám rád, to že stárne, je úplně normální věc a důchod je móóóóc malý!! Jinak ty holky ve filmu jsou fakt pěkný, že jsou vygumovaný...no snad jenom ve filmu!!..nuzných 20%!! Jednou větou: T.L.Jones: Málem zemřel pro kozy:)!!...že je vám ta hláška povědomá:)!! ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Film pro ženské! Napíšu to jednoduše, na jednom programu dávali Nějak se to komplikuje a na druhém Pána domu. Pán domu mi přišel zajímavější, i když jsem ho už viděla. Ten druhý ne a nudila jsem se u něj. Prostě jsem se s Tommy Lee Jonesem bavila víc a zajímal mě střet starého pocitivce a rozverných mlaďasek. A celou dobu jsem se o ně bála, přestože jsem věděla, že to přijde. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ve snímku se Teresin (Paula Garcés) přítel jmenuje Antonio. Ve skutečnosti je tato herečka vdaná za Antonia Hernandeze. (Coldrex)
  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)
  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)

Reklama

Reklama