Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

demovka 

všechny recenze uživatele

Film pro ženské! Napíšu to jednoduše, na jednom programu dávali Nějak se to komplikuje a na druhém Pána domu. Pán domu mi přišel zajímavější, i když jsem ho už viděla. Ten druhý ne a nudila jsem se u něj. Prostě jsem se s Tommy Lee Jonesem bavila víc a zajímal mě střet starého pocitivce a rozverných mlaďasek. A celou dobu jsem se o ně bála, přestože jsem věděla, že to přijde. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Suchá akční komedie s docela ve většina filmech nabušeným Tommy Leem Jonesem.Byl to vůbec první film, který jsem s ním viděl.On vlastně hrál skvěle jako vždy, ale ten film nebyl nic extra.Jako komedie ten film nepůsobí zase tak hrozně(vlastně jsem se u několika scén docela hodně zasmál), ale z toho akčního hlediska je ten film naprostá troska a ještě k tomu když se vám k tomu přidá banda ztřeštěnejch koček a suché vtípky, tak to asi moc dobře nedopadne.65% ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Roztleskávačky se staly svědkyněmi vraždy a tak nastupuje Tommy Lee Jones, aby je ochránil před zlými padouchy, kteří chtějí tyto hloupoučké slečny odstranit. Jones opět v roli neústupného a nevrlého profesionála, jak jej známe třeba z Muži v černém. Bohužel tady postrádá vtipného kolegu, který by mu nahrával na smeč, a tak je celá komedie lehce neveselá. Zbytek hereckého obsazení uvítají zejména muži od 15 výš. Jinak se tu nic moc světoborného neděje. Průměrný snímek na chvíle, kdy v televizi dávají už jen věštírnu nebo Horsta Fuchse. 40% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak nejak na sobotný večer na pobavenie, prečo nie. Nie je to nič zložité, ani nič duchaplného, ani nič náročného. Nepremýšľať, pozerať sa, občas zasmiať, ale skutočne len občas, pretože zase taká veľká sranda to rozhodne nie je. Partia ukričaných roztlieskavačiek má byť v ohrození. Všade bolo počuť len jačanie a chichot, príbeh vycucaný z prsta a samozrejme happyend v podobe svadby. Ako píšem, dej sa mi zdal celkom nudný a nie práve veľmi premyslený a prepracovaný. Ďalším takým tŕňom v oku bolo to, že sa tu až príliš riešia vzťahy, čo nie je práve môj šálok čaju. No a to rozuzlenie bolo veľmi odbyté. Kladné body môžem pridať iba za mladé pekné roztlieskavačky. Ale to je málo. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to s pocitem, že je ten film naprosto zbytečnej a nicneříkající. T.L.Jones je dobrej herec, ale když je k ničemu scénář, nedá se nic dělat, ani on to nezachrání (pokud má vůbec takovýhle snímky zapotřebí). Režisér se chtěl pravděpodobně podívat na pár hezkých holek, který se mu nakrucujou před kamerou, protože jinej účel tam fakt nevidím. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ve snímku se Teresin (Paula Garcés) přítel jmenuje Antonio. Ve skutečnosti je tato herečka vdaná za Antonia Hernandeze. (Coldrex)
  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)
  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)

Reklama

Reklama