Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se svým synem a dcerou se dostávají do tábora Arawak, kde si chtějí užít klidnou plavbu lodí po jezeře. Jejich bezstarostné chvíle končí ve chvíly, když se jejich loď srazí s motorovým člunem, což má za následek tragickou událost - smrt jejich otce. O několik let později se na toto místo vrací další návštěvníci, ale jejich příjezdem se zde rozpoutá krvavé peklo. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z mojich srdcoviek, tentokrát s trošku pomalšou atmosférou, ale prepracovaným príbehom a samozrejme nezabudnuteľnou záverečnou pointou. Nechýba tá neopakovateľná 80´s atmosféra a vynaliezavé vraždy, samozrejme sa to všetko odohráva v krásnom lesnom prostredí. Vždy si tento film rád pozriem znovu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sleepaway Camp je naprosto čistej prototyp teen táborovýh vyvražďovaček z 70-80tých let, kde se zvesela vraždí, ale zejména vedoucí táboru to pranic nevzrušuje a i po několikátý drsný vraždě si vysvalená vedoucí guma pořádá dětský hry dál. Krom toho oblečení, co tam všichni nosí, na to se nedá ani koukat, ještě bych přešel ty mini trencle, co tam každej kluk má na sobě, mam takovej dojem, že v tý době to bylo in, ale to že se tam objeví nějakej "borec" v super mini homotričku a dělá machra, to už sem rozdejchával stěží, kór když na obrazovce smrděl každou chvíli. Ale naštěstí podobný postavy tady jdou celkem rychle pod kytičky, nicméně i přes celkem slušnou řádku vražd to občas nudí, ale musí se nechat, že konec se poved ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další táborová vyvražďovačka, myslím že kdo byl v 80. letech v USA teenager a koukal na horory, musel mít při pobytu na dětském táboře slušně stáhlou prdel... A jak vypadal takový osmdesátkový kemp? Pedofilní vypasený kuchaři, naposilovaný vedoucí narvaný v těsných trenkách a tílku, trapný machýrci, šikanující mládež, no prostě kretén kam se podíváš. Ještě že ty největší v tomhle případě začne někdo zabíjet... Jedná se o docela přímočarý, přesto chvílema nudný slasher, s docela vynalézavými způsoby vražd v prostředí pro to jak stvořeném. Závěrečné překvapení se vydařilo na výbornou. Nesnášim tyhle dětský tábory, ještě že jsem byl jen na jednom:) 3,5/5. Eat shit and die, Ricky! -Eat shit and live, Bill. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Předně - horrory 80.let mám velmi rád! Tenhle mi dlouho unikal a vidím, že právem. Žádný sex, vraždy v náznaku, atmosféra vyšuměla a kamera je těžce televizní. Nebýt mrtvol a sprosté mluvy, jeden by měl pocit, že sleduje československý film o pionýrském táboře (ve skutečnosti by ten však byl mnohem zábavnější). Většina osazenstva tábora se k sobě chová odporně a vedoucí jsou na zastřelení. Já tedy zažil vodácké tábory, naprosto skvělé, ale věřím, že někdo si prožil podobný tomu filmovému (snad kromě vražd). Hvězda za pěkné mrtvoly, druhá za nečekaný konec. Na Pátek 13. však tohle nemá ani omylem... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasický 80tkový Slasher, který se do povědomí lidem moc nedostal a ani se nedivím, vždyť v těch letech byl na vrcholu Horor Friday the 13th, kterému Sleepaway Camp nesahá ani po kotníky. Hlavní postava Angely mi lezla spíš svým hraním na nervy, vraždy jsou mimo záběr, nahota chybí. Za zmínku stojí skvělá, dobová atmosféra, scéna s úchylným kuchařem a "šokující" finále. Slabší trojka. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • Dievča na vodných lyžiach v úvode sem-tam mizne, aby sa potom opäť objavilo. (beso74)
  • Záverečná scéna bola natočená nahým mužom, ktorý mal na tvári masku Felissi Rose. Premýšľalo sa aj o tom, že pre Felissu vytvoria protézu penisu, ktorú si potom oblečie, ale nápad bol zavrhnutý. Chudý chlapec, ktorý sa v tejto scéne objavil ako Angela bol vysokoškolák, ktorý sa musel pred spustením kamier najskôr opiť. (molcan2)

Reklama

Reklama