Reklama

Reklama

Recenze (8)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film plný prdů, hoven, vytejkajích beďarů, koz, prdelí, střev a zase hoven. Naprosto nechutná ujetost. Vhodné jen pro ty co znají Tromu a jejich tvorbu. Pobavilo ubodání vyrvaným pinďourem. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Troma párty so všetkým , čo k nej patrí - maskoty / nahotinky / ketchup / žvásty / prízemný humor , a hlavne recesia.....Ten kto nekonzumuje výrobky z tejto dielne , bude to sledovať chrbtom. Pre ostatných úlet , akých Lloyd vypotil za svoju úspešnú kariéru už hromadu. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

TOHLE , záměrně píšu tohle a ne tenhle film, vzniklo jako oslava třicátin Tromy a je to docela mazec. Příběh žádný (jako by to byla u Tromy novina), nechutností dostatečně, starých zasloužilých tromáckých herců spíš míň a hlavně všude vyvalené kozy a pipina zJulie Strain v jejím opus magnum. Co taky čekat od něčeho co spojuje prsatky + zombíky + kanibalismus ... Navrch je tu ten tlusťoch z LOSTu a Oliver Stone namluvil audiokomentář, který se občas sám spustí jako primární zvuková stopa. .. Takže asi tak. ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

První půlka solidní videobrak se striptýzem a honícím somrdetektivem. Druhá půlka cvičení v tom, jak natáhnout stopáž, když nejsou peníze a natočený materiál není zrovna strhující. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Dva příběhy spojené do jednoho filmu které popíšu asi takhle: Kozy, kozy, kozy, prdění, kozy,kozy, prdění a vraždící kudlanka jo a abych nezapomněl tak ještě kozy. Druhá část je pak zaostřena na Kozy, kozy, prdění, kozy, zarostlou pipku, vraždící lesbické upírky a kozy. V druhé části filmu už zřejmě docházeli peníze takže je zde podstatně méně koz než v první části škoda ;) ()

Reklama

Reklama