Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Giles naráží na proroctví o tzv. Pomazaném, jehož chce Pán využít ke zničení přemožitelky. Buffy se ale snaží soustředit pouze na Owena, sympatického mladíka, kterého právě poznala. To však pro Gilese může mít tragické následky. (ArsenalEagle)

Recenze (6)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá ta záležitost s Owenem mě velmi pobavila. Myslím, že právě tento díl je prvním jasným ukazovatelem toho, co se později plně potvrdí: Totiž že právě humor bude jednou z nejsilnějších stránek seriálu... A poslední záběr je docela šok. ()

liuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je v první sérii zvykem, tak se na začátku dílu prvně objeví postava, která se chová jako kdybychom jí měli znát od začátku. Ten se chová k Buffy úplně debilně ("Nepřekvapuje mě, že umíš číst."), ale ona se do něj přesto zakouká a je to poprvé, kdy se rozebírá, jak Přemožitelka bude muset zápasit s tím, že má dva životy. A souboj Cordelia vs Buffy je nadále peprnější, což je vlastně pokračování castingu, když Charisma Carpenter se původně ucházela o roli Buffy. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda sa pokúša o hodnotené psychologické sebauvedomenie, no ešte je to málo, vyzerá to totiž trochu neprirodzene. Humoru sa dá na rozdiel od toho užiť priam až do sýta, no nehrá hlavnú rolu, aby celú epizódu povýšil z predvídateľnosti a zaoberaním sa nezaujímavými postavami. Posledný moment je desivý. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá jedná scéna medzi Buffy a Gilesom bola skutočne skvostná. A jeho záverečným povzbudivý rozhovor s Buffy mal niečo do seba. Giles jednoducho vie, ako má chytro vybrať slová. A scéna na márnici bola riadne desivá a mrazivá. A žiarlivý Xander a Angel boli k popukaniu. 7/10 ()

Reklama

Reklama