Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sunnydale zasáhne zemětřesení, kterému nikdo kromě Buffy nepřikládá zvláštní význam. Nakonec se ukáže, že jde o vážnou hrozbu konce světa. Mezitím si musí Riley a Buffy promluvit o svém tajném životě a Spike se pokouší o sebevraždu, ale jen do chvíle, kdy zjistí, že může přeci jen někomu ublížit – démonům. (ArsenalEagle)

Recenze (3)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm back and I'm a bloody animal!" zařval Spike a vrhl se do boje s démony. Tento díl začíná přesně tam, kde ten minulý skončil. A to je jediná, ale obrovská nevýhoda jinak prvotřídního Doomed: Vždy zůstane ve stínu Hush, svého geniálního předchůdce. Obstojí však se ctí. A může za to právě Spike, který už si v tuto chvíli krade celý seriál jednoznačně pro sebe. (Heh, kolikrát jste tuhle Spikovu charakteristiku asi tak četli? Je to už v podstatě stejné klišé jako "druhé housle" v případě posledního Mad Maxe. Ovšem s tím rozdílem, že to o tom Spikovi se pravdě blíží přece jen trochu víc.) Zdánlivě vyřízený ex-zabiják se tu promenáduje v kraťasech a květované košili, neúspěšně se pokouší sejmout Alexe hasákem, páchá sebevraždu skokem na kůly, pohotově stírá Scoobies a (hlavně!) objevuje schopnost - i když podmíněnou - znovu bojovat. Jeho závěrečné naléhání na Willow a Alexe, sledující TV, aby okamžitě společně vyrazili zabíjet monstra ve jménu Vánoc a bezpečnosti štěňátek (či tak něco) je prostě neodolatelné. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolubývanie medzi Spikeom a Xanderom nevyšlo bohvieako. Avšak bola sranda a aj Anyanka pobavila. Medzi Willow a Tarou je naozaj krásne a citeľné spojenie. Ich spoločná scéna mala iskru. Chudák Giles, bolo mi ho docela ľúto, ako ho vkuse opomínali. Je pravda, že sa k nemu nechovali priam najúprimnejšie a nejednu vec mu zatajili alebo zabudli zmieniť. Dokonca aj Spikey to vedel skôr, než on. Rupert sa z toho cítil mizerne a osamelo a keď sa premenil v démona, jediný, kto mu zostával, bol Spike. Iba naňho sa mohol spoľahnúť, čo preňho nebola bohvieaká výhra. Aspoňže Spike sa dal tak ľahko uplatiť za ochotu mu pomôcť. Zjednávanie ceny bolo vážne k popukaniu. A celá tá zbesilá naháňačka bola ozaj báječná. Spike proste vie, ako jazdiť divoko a to, ako na konci nabúral, nemalo chybu. “What’s this? Sitting around watching the telly while there’s evil still afoot. That’s not very industrious of you. I say we go out there and kick a little demon ass! What, can’t go without your Buffy, is that it? Too chicken? Let’s find her! She is the Chosen One after all. Come on! Vampires. Grrr! Nasty! Let’s annihilate them. For justice - and for - the safety of puppies…and Christmas, right? Let’s fight that evil! Let’s kill something!” ()

Reklama

Reklama