Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh skutečného přátelství a bezpodmínečné lásky. Film je inspirován neuvěřitelným příběhem německého ovčáka... Německého ovčáka jménem Palma musel jeho pán nechat na letišti, když letěl do zahraničí a pes nemohl na palubu. Věrný pes se skrývá na letišti a čeká v naději, že se jeho majitel vrátí. Na letišti se objeví nový ztracenec, devítiletý polosirotek Kolja Lazarev, kterého si po smrti matky vzal k sobě otec-pilot. Téměř vůbec se neznají a Koljovi máma moc chybí. Když na letišti najde opuštěného psa, ihned se spolu sblíží. Dvě opuštěné duše se našly. Stanou se z nich přátelé na život a na smrt. Koljův otec bude muset vyřešit nejen svůj vztah se synem, ale i zabránit odloučení dvou nerozlučných přátel. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (11)

angel74 

všechny recenze uživatele

Je to tak nasáklé ruskou náturou a patosem, že se pod tíhou toho všeho jen stěží dere na povrch dojemný příběh o bezmezné psí věrnosti, lásce a oddanosti. Stačí se však zadívat do hlubokých očí nádherné fenky německého ovčáka ztvárňující titulní roli a v mžiku tomuhle filmu spoustu neřestí odpustíte. (60%) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o ruského Hačika. Pes je roztomilý, ale ruskej mentalite fakt nerozumiem. Už úvodná scéna, keď sa majiteľ na svojho psa zvysoka vyserie a zvyšok filmu mám byť dojatý z toho, že na neho to blbé psisko čaká, ma neskutočne nasrala. No a do toho sa tu primotal otravný chlapec, ktorý sa tiež väčšinu filmu správa riadne nepochopiteľne. Záverečný doják ma úplne minul. No proste, ja tým rusom nerozumiem. Film odporúča jeden pes z desiatich. 1/10. ()

Reklama

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Mala som možnosť vidieť tento film priamo v deň jeho ruskej premiéry na Rossiya 1 pri príležitosti sviatku Dňa národnej jednoty. Ani by ma nenapadlo, že niektorá zo slovenských televízií ho uvedie v podstate o dva týždne neskôr. Podľa mňa vydarený a pozitívne naladený rodinný film. Odpadové hodnotenia od jedovatých dôchodcov neberte veľmi vážne. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Pekný rodinný film. Taký ruský Hačikó. Príbeh psa, ktorý čaká na svojho pána. Železničnú stanicu však vystriedalo letisko. Opustenej Almy sa ujme syn pilota Viačeslava Lazareva. Ten prišiel o matku, ktorú Viačeslav opustil skôr než sa Kolja narodil. Komplikovaný vzťah s otcom rieši Kolja fixovaním na Almu. Je to film o vzťahoch, takže emócie sa tu riešia takmer v každej scéne. Dej sa darí dramatizovať do poslednej chvíle a samozrejmosťou je šťastný koniec. Profesionálna produkcia a výborné herecké výkony sa vyrovnajú hollywoodkym parametrom. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Detský, až príliš detský film. Ale mám pocit, že zámer bol osloviť celoplošné publikum, urobiť nejaký rodinný film, no mne prišiel fakt ako pre nižšie vekové kategórie. Celé to vyznelo dosť nereálne. Majiteľ sa vyserie na psa len tak a netušil, že s ním nemohol ísť do lietadla? Potom tam je ruská stewardka má dôchodcovský výzor a správanie Fuehrera, to je v ruských aerolinkách bežné? ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama