foto

Viktor Dobronravov

  • nar. 8.3.1983 (34 let)
    Taganrog, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Obnimi meňa (TV film)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Ekskursantė
Ottěpel (TV seriál)
Zerkala
2012 Čkalov (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
O čjom govorjat mužčiny
Svaty 4 (TV seriál)
2005 Na útěku
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Kodex česti 2 (TV seriál)
2003 Antikiller 2: Antiterror
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace