Reklama

Reklama

Sex a zen

  • Hongkong Yu pu tuan: Tou qing bao jian (více)
Trailer

Příběh vycházející z čínské erotické klasiky sedmnáctého století! Mladý muž, který se ožení s bohatou, avšak plachou dívkou, hledá uspokojení v nemravném životě. Časem ale usoudí, že jeho přirození je přiliš malé a nechá si proto transplantovat koňský pyj. Jeho výkonnost tím neuvěřitelně vzroste - zástupy chtivých dívek jsou pak hravě uspokojeny! Pomstí se podvedení manželé? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

You get excited when I wave my sword?.....Akcny film tazko, komedia urcite:))) pridal by som ze eroticka hoci by ste tazko hladali nejake pohlavne ustrojenstvo. Za to je tam par krasnych detialnych zaberov na prsia, a ze tie prsia teda su. Nejaky extra pribeh tam nie je. Skor sa film sklada z eroticky, velmi originalnych scen. Flauta vam uz nebude pripominat iba Prci, prci prcicky. Spomenul som kona?:)) ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Mladý učenec (výborný Lawrence Ng), typický hrdina a pro tento druh filmů, se vydává, v rozporu s budhistickým učením "vakového mnicha", na svou pouť svádění vdaných žen. Pro dosažení svého cíle a naplnění vlastní filozofie dokonce podstoupí transpalntaci vlastního pyje za pyj koňský... Skrz na skrz zábavná a oduševnělá jízda plná skvělých hlášek, neotřelých nápadů, barev, sexu, přehrávaných orgasmů a nádherné hudby. Úžasná je i kamera, která neodhaluje víc, než má, potěší detailními záběry ňader třoucími se o bambus, řětězy, dřevěné tyče a hlavně nadchne idyličností a poetikou většiny souloží - především té lesbické se zlatou flétnou. Krása! Pro mě jednoznačně vrchol erotického odvětví CAT III. ()

karry 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že se jedná o akční komedii...Spíš by mi sedl výraz silně erotický, lehce komediální příběh. V dynastii Jiu se učenec Mei Yan Ching rozhodne zaujmout stanovisko proti buddhistickému puritánství a začne se dohadovat s mistry v otázce kompletní sexuální svobody. Poté, co si vezme za ženu Chao Yin, dceru bohatého muže, odejde na poznávací misi sexu. Ale jeho erotická dobrodružství pro něj začnou být frustrující v okamžiku, kdy se mu jedna žena vysměje pro jeho jeden a půl-palcový penis. A tak Mei Yan Ching přesvědčí nekonvenčního doktora k operaci - výměně jeho penisu za penis osla. Tato scéna je celkem vtipná. :) Jeho následná erotická dobrodružství a úspěchy se donesou až k manželce smírčího soudce. Mei se stane jejím seuxálním otrokem... (dojde i na Sádru/Maltu) Zatímco pohlavně frustrovaná Chaa Yin se pokouší najít uspokojení v odlišných oblastech. Je znásilněna a jako těhotná je prodána jako kurtizána...Film je plný erotických scén a místy i vtipný. btw. Asiatky mají velice pěkná těla... ()

anli 

všechny recenze uživatele

Uz s definici zanru je tu dost problem-takze jde o erotickou pohadkovou komedii?Aspon tak nejak jsem to citil ja.Ne ze by ve filmu nebylo par scen k zasmani a par dobrych napadu,ale cele to drzi jen tak tak pohromade a misty dost nudi.Spousta lidi bude kroutit hlavou,co to jako ma byt.Par dobrych erotickych scen tu je,patricne exotickych a misty dost zajimavych,takze milovnici erotickych fantazii budou spokojeni.Takze scenar je vlastne propojovani mezi jednotlivymi erotickymi scenami a reziser se snazi udrzet to pohromade a dat tomu nejaky smrnc.Uprimne receno v par momentech se mu to malinko zadari,ale opravdu jen malinko.S hodnocenim jsem dlouho vahal,protoze to fady fakt neni jednoduche,i kdyz to tak vypada.Filmarina to uplne spatna neni a tak to ma u me za rovnych 30%. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama