Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (885)

plakát

Ďábel v Amityville (1989) (TV film) 

Dům je zničený , ale i nadále věci z domu ovlivňují další životy jedné rodiny.Věci z domu jsou stále prokleté.Tentokrát je to lampa , která přináší zlo do rodiny..O něco slabší než předchozí díly.

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Opět normální vyvražďovačka. Tak trochu se to podobá Pátku třináctému nebo Texaskýmu masakru. Nijak mě film neohromil ani svými brutálními scénami natož hereckým obsazením. Čekala jsem trochu víc od režiséra Dennise Iliadisa.

plakát

Maminčin mazánek (2007) 

Film, který mě vůbec nezaujal. Jednu hvězdičku si zaslouží pouze herečka Diane Keaton za svůj herecký výkon. Nejlepší scéna je, kdy Jon Heder dostane facku.

plakát

Spiknutí (2006) (seriál) 

Docela faj seriál.Při shlédnutí prvního dílu mě mile překvapil a hlavně v táhl do děje.Seriál se mi líbí pro jeho dynamičnost. Jen mě zklamal samotný závěr. Čekala jsem další pokračování a ono nic.

plakát

Nezvratný osud 3 (2006) 

Nezvratný osud měl skončit druhým dílem .Toto pokračování bylo podivné a hlavně nezáživné. Nevím , nevím jak dopadne čtvrtý díl.Možná se jim povede.

plakát

Hostel II (2007) 

Výborný druhý díl .Některé scény byli opět morbidní , ale i přesto se mi druhý díl líbil více než první.

plakát

Gympl (2007) 

Docela slušná teenagerská komedie.Skvělí herecký výkon Evy Holubové a Tomáše Vorla juniora.Musím uznat , že jsem se dosti bavila a hlavně mě to po deseti minutách neodradilo a dokoukala jsem to do konce .To se nedá říci třeba o filmu Ro(c)k podvraťáků nebo Panic je nanic ....atd.

plakát

Trhni si! (2006) odpad!

Největší ptákovina co , kdy mohli vydat.Hodnocení odpad je pro tento film velice slušné hodnocení určitě bych to nazvala hůř.Paris Hilton ať radši chodí po večírcích a neplete se hercům do řemesla.

plakát

Kopyto (1981) 

Výborný film se skvělým P.Richardem v hlavní rolí , který si opravdu tuto roli musel užít.U filmu jsem se velice dobře bavila.Nejlepší scéna byla s vosou v letadle.