Reklama

Reklama

Lord of the Dance

(divadelní záznam)
  • Irsko Lord of the Dance
Hudební / Dokumentární
Irsko, 1997, 90 min

Obsahy(1)

Tanečník Michael Flatley ve strhující keltské taneční hudební show, která volně vypráví irskou lidovou legendu v novém oslnivém stylu. Nechte se unést do dob, kdy se čas zastavil. Kdy ožívají starověké legendy a temné síly. Akt 1: Pláč Keltů, Bohyně Eryn, Keltský sen, Válečníci, Cikáni, Ohnivé housle, Vypuknutí, Bojovníci, Bohyně Eryn. Akt 2: Nebezpečná hra, Peklo, Vášnivé noci, Žalozpěv, Siamsa, Mihla se světlem, Ukradený polibek, Noční můra, Souboj, Vítězství, Irsko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

havLord 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle představení naživo je naprostá bomba. Dechberoucí a originální taneční figury, geniální hudba a brilantní stepařské výkony dělají z tohoto "muzikálu" ojedinělý zážitek. Ještě lepší, než samotný Flatley, jsou však Riverdance - irský taneční soubor, od kterého Flatley odešel. Jakkoliv je Flatley se svojí show úžasný, Riverdance ho předčí ve všech směrech. (a to tajtrlíkující buzny v punčocháčcích fakt nemusim) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Taneční bomba s naprosto perfektní choreografií, bravurními tanečníky, nádhernými kostýmy a v neposlední řadě (u mě dokonce téměř v první ;-)) fantastická hudba Ronana Hardimana. Vždycky, když se na tohle dívám, začnou mi cukat nohy a hned bych vlítla na jeviště a přidala se a hlavně - TOHLE mě přivedlo k irskému tanci! Díky za to, Michaele! ()

Reklama

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho opravdu hodně...ale ani ve snu by mě nenapadlo ,že to bude až tak SKVĚLÝ!! Vynikající, bezchybné, to ani nejde slovy popsat jaká je to paráda! Všechno dokonale načasované, vynikající hudba, choreografie, kostýmy, všechno. Je až neuvěřitelné co dokážou. Michael Flatley je borec jak se patří. BEZKONKURENČNĚ VYNÍKAJÍCÍ !!! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Keď vám pri sledovaní chce kažďá bunka v tele tancovať, keď si pesničku (vačsinou tú záverečnú) pískate ešte týždeň po zhliadnutí, a tá istá melódia sa vám vybaví aj roky po tom a bežíte si pustiť na youtube nejaké to video viete, že show má niečo do seba. Michael Flatley a jeho miliónové nohy plus niekoľko desiatok až stoviek výborných tanečníkov a netreba opomínať ani sexi huslistky spôsobujú zimomriavky a euforické stavy milónom divákom po celom svete. Show ktorá sa nedá opísať, treba ju vidieť. Už na obrazovke vyzerá ako pastva pre oči, čo to musí byť live? Hodnotenia pod 4* nepochopiteľné. ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Nádherný zážitek u kterého se musí rozplinout každý, když ne kvůli tanečním kreacím a nádherné choreografii či nádherné hudbě Ronana Hardimana, tak rozhodně ho musí dostat nádherné tanečnice. (zejména pánské publikum, mě dokonale omámila Gillian Norris v roli svůdné cikánky. Fascinující podívaná a to nejen pro milovníky tance! 95% (5% strhávám za tu nevkusnou náušnici na uchu Michaela Flatleyho:)) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama