Reklama

Reklama

U2: PopMart Live From Mexico City

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Playlist:
01. Pop Musik
02. Mofo
03. I Will Follow
04. Gone
05. Even Better Than The Real Thing
06. Last Night On Earth
07. Until The End Of The World
08. New Year´s Day
09. Pride (In The Name Of Love)
10. I Still Haven’t Found What I’m Looking For
11. All I Want Is You
12. Desire
13. Staring At The Sun
14. Sunday Bloody Sunday
15. Bullet The Blue Sky
16. Please
17. Where The Streets Have No Name
18. Lemon (Perfecto Mix)
19. Discotheque
20. If You Wear That Velvet Dress
21. With Or Without You
22. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
23. Mysterious Ways
24. One
25. Wake Up Dead Man (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

zputnik 

všechny recenze uživatele

"Bono & company" předvádí na svém koncertu v Mexico City v rámci koncertního turné POPMART nebývalou estrádu a show, a to vše v tom nejširším slova smyslu. Důležitý - neřku-li: přelomový - koncert a koncertní turné. Vždyť to byla doba, kdy se "pomalu, ale jistě" odstraňovaly bariéry mezi electro a rockem; doba, kdy U2 začali užívat rozličné "electro postupy" a vedle kytar se začaly objevovat typicky taneční prvky. U2 dávají tuto "hudební revoluci" na POPMART hlasitě a vizuálně znát. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Výsledek oprašování véháeskové filmotéky: Jůtůčka se za Pop stydí a dnes z něj už nehrají prakticky nic, ale podle mě je to pořád výborná, nebojácná a hledající deska, díky které jsem se stal fanda kapely. A moc lituju, že jsem tehdy na Strahově v sedmadevadesátém chyběl. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Popmart turné mělo velkolepou výpravu. Avšak ve stínu předešlého ZOO Tv se jeví jako příliš zbytečně pompézní. Třeba sjíždějící citrón už je trošku moc, ten by se mi hodil spíše k Madonně. Také kostýmy - kovbojský Edge je sice odkaz vtipný videoklip Discothéque, ale na koncertě si tento image ala Village People mohli odpustit. Unplugged vložka působí, před megalomanskými kulisami nepatřičně chudě. Za silné okamžiky považuji Gone, Please a závěr - One. Pop považuji za velice vydařenou a moderní desku. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Vůči U2 Popu nemám výhrady, za pozdější odrhovačku Beautiful Day bych jim dala na holou, mám neutuchajicí chuť rozkopat radio, když mě to někde zastihne, Popík, Pozor bejby nebo Diskotéku si dávám s velikou chutí. To jsou pro mě ořechoví Udva. Včetně dech beroucích, koncertních záznamů. Navíc tohle jsme měli v Praze a bylo to....................................... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Bono a co. pod McDonaldským zlatým "Mkem" a v životní formě. Být něčeho takového součástí, to musí být zážitek skutečně na celý život (a ani si nemusíte střihnout taneček se samotným Bonem). Jak už bývá u této skupiny zvykem, velkou silou jsou při jejich vystoupení fanoušci aneb jaký si to uděláš, takový to máš... Můžete mít na U2 výhrady, že to jsou megalomanští blázni, ale dobře odvedenou show jim nikdo neodpáře. Nejpamátnější okamžiky koncertu: The Edgem zaspívaná a akusticky odehraná Sunday Bloody Sunday a přílet UFO, po němž skupina spustila svůj aktuální hit-song Discotheque. Škoda, že jsem na tom Strahově '97 chyběl... :-/ ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Popmart měl výtečnou atmosféru, ať už to bylo standartně WOWY nebo One. Ovšem co mi vyrazilo dech bylo Mothers of the Disappeared z Chile. Nejepičtější verze ze všech. Ta ovšem v Mexico City nebyla... ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

POPMarty miluju, Mexico je jediný oficiální release, ale velmi povedený. Zbožňuju zejména úplně geniální propojení Please a Streets. Přesto pak jihoamerický leg šel ještě o kousek dál (master kopie z TV), takové Mothers Of The Disappeared naživo z Chile, to je zážitek jako prase. ()

dzira 

všechny recenze uživatele

POP je nejlepší deska U2!!! Další nahrávky si sice drží poměrně vysokou úroveň, ale nepřináší už nic nového..... ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Na Popmartu bylo natočeno spousty konzertů a zrovna ten z Mexico City neni nejak zvlášť vyjímečnej. V porovnání například s konzertem v Santiagu v Chile nebo v Johannesburgu v Jižní Africe je to jenom obyčejný Popmartovský konzert ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Tenhle záznam je pro mě jedním z nejlepších živých vystoupení vůbec. Řekl bych, že kariéra U2 tady ještě nesla známky originality, hledání a zábavnosti - a jejich album Pop je pro mně osobně jedno z jejich nej. Plus jejich další skvělé hity a nasazení... Nejlepší momenty: Pop Muzik + Mofo, Sunday bloody sunday a With or without you. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak to byla SHOW!!!! TEnto koncert jsem viděl snad 100x. Ještě na střední jsem se u něj vždycky učil na písemky. Jen mě mrzí, že jsem v době, kdy byly v Praze byl krapet mlád nemohl se zúčastnit, protože todle byla jedna z nejlepších show všech dob!!! OPravdu nářez!!! U2 forever!!!! Howgh! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

U2 a ich "blaze of glory". Na ich pomery skutočne okázalá a bombastická šou, úplne prostá neskorších Bonových humanitárnych podtónov. Skrátka len obrovský koncert plný osvedčených hitov ako aj dnes už raritných kúskov zo zatracovaného albumu Pop. Jedinú výhradu mám k dĺžke, už toho bolo na môj vkus až priveľa. Kapela inak v skvelej forme a výborná kulisa fanúšikov. 9/10 ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

ja si myslim ze to tu musime potiahnut nad 90%. Tak podme. kvalita musi ist vysoko. Let´s talk about POP muzik, talk about pop muzik, talk about pop muzik.........etc. Odporucam aj bonusove DVD. Radost nakupovat :) ()

JK77 

všechny recenze uživatele

Neni som si isty ci som konkretne tento koncert videl v TV, ale nakolko som nan bol v 1997 v Prahe musim dat 5* ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

POPmart řadím mezi Top 5 všech dostupných hudebních DVD! To, co skalní fanoušci považují za tragédii (údajně prudce komerční album Pop), je vizuálně ztvárněno takovým způsobem, že v roce 97' tomu neměl kdo konkurovat... Podiově náročná, strhující show, dokonalé ''divadýlko s citronem'' a následným hitem ''Discothéque'' - Škoda, že jsem to nezažil na Strahově...:-( ()

Reklama

Reklama