Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teenageři z jedné chicagské střední školy prožívají před nástupem na vysokou zásadní léto. Zápasí se svými sny, vztahy i svojí identitou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Návrat do minulosti a spousta vzpomínek, takhle bych přirovnal tuhle skvělou komedii. Krásná Phoebe neměla chybu a zbytek herců byl výborný. Tragédi co si vrzly, štěstí a smůla a nečekaně momenty a hlavně skvělý příběh, který jsem celý film hltal. Užil jsem si dvě hodiny skvělého místa a příjemného pocitu, povedený film, období jak dělané. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se mi zalíbil jeden výraz, který jsem přečetla v komentářích: "Film na jedno použití." Tahle věta film skvěle vystihuje. Typická romanťárna plná teenagerů hledající lásku, letního románku, posledního užití před nástupem na vysokou. Konec předvídatelný a průhledný a celkově postavy za film moc nepoznáte, nebo alespoň ne tak, abyste se vcítili do jejich situací. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

A to chcelo byť čo? Love Actually, nejaká "pomaturitná edícia"? Lebo presne tak nejako to vyzeralo... Vo svojej podstate to nebolo zlé, jednotlivé dejové vetvy boli zaujímavé a s potenciálom, ale vo väčšine (ak nie v úplne všetkých) príbehoch to vyvrcholilo do takého prvoplánového klišé - a to je tá úplne najhoršia esencia celého filmu. Nehovorím, že sa všetko malo skončiť nejako tragicky, ale hromadný happyend tomu skutočne neprospel. A pritom mali tie dejové vetvy vcelku vydarené zápletky... o to väčšia škoda. Bohužiaľ, za toto viac ako 2* nedám, aj keď to vyzeralo sľubne a malo to oveľa väčší potenciál. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není pochyb, že pozoruhodné obsazení přitáhne část publika, které hledá laciné potěšení srdce. Ale kdo čekal silný příběh o teenagerovské lásce, bude zklamán málo inspirativním zmatkem. Opět zde nechybí hrubý slovník , alkohol a sex. Tato komedie je bez života aniž by řekla něco originálního nebo pronikavého o přechodném období dospívání. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

V podstate až na pár hluchých miest a zbytočných scén vcelku príjemná teenagerská dramédia. Je to tak trochu sentimentálne i nostalgické, čo vnímam ako pozitívum a zrejme aj tvorcovia sa takýto „feeling” snažili v divákoch vzbudiť. Postavy boli znesiteľné. Príbeh nesype divákovi piesok do očí z hľadiska tematiky lásky. Nie je zbytočne okázalý, lež je vcelku decentým spoločníkom na osamelé augustové dni. Rada na záver. Pustite si to ku koncu leta! Zrejme to bude pôsobiť trochu iným, možno silnejším dojmom. ()

Reklama

Reklama