Reklama

Reklama

Homecoming: Film od Beyoncé

  • USA Homecoming: A Film by Beyoncé (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento intimní pohled na Beyoncé a její slavné vystoupení na festivalu Coachella v roce 2018 odhaluje emociální cestu od kreativního konceptu ke kulturnímu hnutí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Kto čaká podobný dokument podobný P!nk: All I Know So Far, či Taylor Swift: Miss Americana, nedočká sa. Zatiaľ asi najslabší hudobný dokument, aký som od Netflixu videl. Zrejme preto, že vlastne nie je od Netflixu, ale scenár si robila Beyoncé sama. V tomto prípade teda platí, že je lepšie nechať niektoré činnosti profesionálom. Gró obsahu tvorí hudba - koncert, s minimom dokumentárnych častí, ktoré sú len občasne vložené medzi dlhé sety piesní. Áno, ak je človek fanúšik Beyoncé, asi to nevadí, no mňa osobne unudil ešte aj výber piesní, z ktorých som takmer nič nepoznal. Celé vystúpenie je poňaté ako  Black Lives Matter v kombinácii s Girl power, no príliš povrchne, a subjektívne bez väčšej emócie. Je síce sympatické, keď sa výrazný influencer typu Beyoncé postaví za komunitu, no v tomto prípade platí, že menej je niekedy viac. Kapelu nevidieť v plnej paľbe ani raz, len stovky (presnejšie až 2 stovky) tanečníkov, záberov zo zákulisia je tiež ako šafránu. Film výhradne pre fanúšikov Beyoncé. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Beyonce je geniálna speváčka s mega hitovkami, ale aj otrasnými pesničkami, keď to ide už príliš do RnB a inej šamanskej hudby. Ale aspoň má africká komunita svoju iluminátsku hrdinku. Pretože iné tváre som na jej koncerte v tomto dokumente nevidel. To tam pri vstupe majú napísané Bielym vstup zakázaný!? Neviem, ale toto nie je žiadny dokument. Veď to sú z 90 percent zábery z koncertov, väčšinou suchá vata, ktorá má ale pre mňa prínos v tom, že viem, že na koncert tejto ženy nechcem určite ísť. ()

Reklama

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Vacsinu tvoria zostrihy z koncertov, ktore su skvela show, ale cakala som osobnejsi pristup. Vidime tiez pozadie priprav, nacviky choreografie a medzitym Beyonce hovori o svojom vztahu k cernosskej komunite. Dokument ju iba uctieva. Ani to neni dokument, len koncert. Ja nie som fanusik, za mna nuda. ()

lukituki 

všechny recenze uživatele

Ano, tento film je opravdu v 95% hudební počin, ale prvky dokumentu v těch zbylých 5% najdete! Já sledoval výstup Beyoncé živě a jsem rád, že se rozhodla vytvořit i filmovou verzi! To je epický koncert oslavující Afroameričany a jejich kulturu. Jsem na ni pyšný! Šlo vidět, že do toho dala, ostatně jako vždy, to nejlepší! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tohle je mega brutální show, kterou Beyoncé a její tým prostě dokáže vytvořit!  Ukázka toho, co Beyoncé dokáže, čím si v určitou chvíli prošla, co vše zvládne a jak je pro ni její kariéra náročná, ale baví ji to do posledního dechu. Jsem ráda, že tam není záznam jen z Coachelly, ale i jiného vystoupení, což se ale tak skvěle prolíná, že si toho všimnete až po delší době. Je to hodně o tanci, je to hodně o její taneční skupině, což je super, protože to je důležitá součást té show a je to určitá vstupenka pro talentované lidi a také se "prodat" i ostatním, protože ti tanečníci dělají opravdu hodně. Moc se mi líbilo, jak tam v jedné části sdělila, že si prošla opravdu náročným obdobím a vůbec nevěřila, že toto zvládne a uskuteční se to, ale je to obrovský dříč! A odvedla mega kus práce! Byl to pro mě zážitek jak prase :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Beyoncé sa stala prvou čiernou speváčkou vystupujúcou na Coachelle. Za svoje vystúpenie dostala 8 miliónov amerických dolárov. (Astonko)

Reklama

Reklama