Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clayton Price je bývalý voják, který v současné době dělá špinavou práci za ty, kteří chtějí zůstat čistí jako padlý sníh. Jeho další úkol na něj čeká v Mexiku. Má zastřelit jednoho muže a rychle zmizet. Jenže Price zastřelí dva. Jeden je jeho úkol, ale ten druhý je osobní msta. Priceův odvoz z Mexika selže, a tak musí hledat náhradní variantu. Proto zaplatí spisovateli Dannymu a jeho přítelkyni Luz, aby ho odvezli za hranice. Během cesty vyjde najevo, co je Price vlastně zač, a tak se pozice Dannyho a Luz rázem změní z šoférů na rukojmí. V patách mají agenty, kteří přijeli s jasným posláním – zabít Price. Během cesty Luz stále víc pociťuje, že ji k Priceovi cosi přitahuje. (ČSFD)

(více)

Recenze (8)

bourec 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu nemám moc co napsat.Nudný děj,průměrní herci v nevýrazných rolích,stokrát omleté klišé a asi od dvou třetin se nám do filmu začali motat scény z mexických telenovel.40%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Perfektní nástup a první polovina příběhu, doprovázeného vábivou muzikou dávala šanci na kvalitní hodnocení. Druhá polovina však vysoce umlátila část první jasnými argumenty v podobě šílených hereckých výkonů (hlavně Giovanna Zacarias) a naprosto "slinty házející" zápletkou, doplněnou o nejkýčovitější závěr ze všech závěrů kýčovitých. Dvě hvězdy. Dvě filmové výjimečnosti. Harvey Keitel a hudba! ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VÍM, ŽE ZABÍJEL LIDI, ALE ZDÁ SE, ŽE JE SLUŠNÝ ČLOVĚK." Stejně jako tato citace působí i celý film. Přes míru vzrušeně a hloupě zároveň. Óda na telenovelu, v níž se herci brodí až po kolena v afektu, a dokonce ani zasloužilí matadoři typu Keitela a Glenna nepředvádí nic světoborného ze svého bohatého rejstříku. Upřímně, předvádí méně, než bych vůbec čekal. Režijní práce je potom přesně v mantinelech zkušeností svého hostitele - televizně přízemní a absolutně nenápaditá, čemuž dokonale sekunduje do puntíku tupý scénář. II Scénář: Richard Alfieri (adaptace stejnojmenné knihy amerického spisovatele Roberta Jamese Wallera, mimo jiné autora úspěšné předlohy k MEDISONSKÝM MOSTŮM Clinta Eastwooda ). 35% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama