Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec si neumím představit, že bych přišel k domině a v té místnosti by jí hlídal teplej chlap a ještě ke všemu takovej smeták jako tady hlavní hrdina. To jsem byl docela v šoku, že to klienti akceptovali, jinak postavy napsaný dobře, šlo to udělat určitě vtipněji, ale nakonec mám dojem, že tam prioritně nešlo o humor, ale o to přiznat si kdo jsem a jak se s tím ve společnosti vyrovnat. Čili tuctové téma. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po letech dělání všeho a zároveň ničeho pořádně, se zdá, že si Netflix našel svý niche - boření sexuálních tabu. Po Sex Education další bomba. A Zoe Levin mi koneckonců herectvim dost připomínala Emmu Mackey, stejně jako Tiff sdílí nějaký znaky s Maeve. Druhá série bohužel o dost níž, klesá do netflixovýho podprůměru. ()

Reklama

kollis 

všechny recenze uživatele

Ačkoli by téma mohlo svádět k lascivnosti, je Bonding překvapivě spíše decentní a vtipný průvodce po skrytých a nezvyklých tužbách Newyorčanů tak, jak je Rightor Doyle zčásti autobiograficky napsal a zrežíroval. Postupně oba hlavní hrdinové (skvělí Levin a Scannell) odkrývají více ze své minulosti a střídají se tlumené intimní momenty s extravagantními přáními zákazníků, které hrdinům paradoxně pomáhají najít odvahu či sebevědomí. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Byly tam věci, které mě pobavily (třeba spolubydlící, který tak dlouho žadoní o prst v zadku, až ho dostane), ale jako celek to vlastně žádný zázrak nebyl. Ono to možná souvisí s tím, že mi ty dvě postavy přišly příliš nereálné a asi i nesympatické, takže jsem se s nimi nijak zvlášť nesžil. Boření tabu samo o sobě na dobrej seriál nestačí. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Svérázná jednohubka, která klame tělem a umí velmi solidně vystavět osobnější příběh postav a peprnější zápletku. Možná to není TAK uvolněné, jak bych si přál (sexuální zpestření tu klouže po povrchu) ale pořád to funguje v rámci krátké minisérie, jenž stihne uspokojivě odvyprávět vše, co má na srdci. To, že to občas nedává smysl a je to lehká limonáda? Ale no tak! ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama