Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Byly tam věci, které mě pobavily (třeba spolubydlící, který tak dlouho žadoní o prst v zadku, až ho dostane), ale jako celek to vlastně žádný zázrak nebyl. Ono to možná souvisí s tím, že mi ty dvě postavy přišly příliš nereálné a asi i nesympatické, takže jsem se s nimi nijak zvlášť nesžil. Boření tabu samo o sobě na dobrej seriál nestačí. ()

kollis 

všechny recenze uživatele

Ačkoli by téma mohlo svádět k lascivnosti, je Bonding překvapivě spíše decentní a vtipný průvodce po skrytých a nezvyklých tužbách Newyorčanů tak, jak je Rightor Doyle zčásti autobiograficky napsal a zrežíroval. Postupně oba hlavní hrdinové (skvělí Levin a Scannell) odkrývají více ze své minulosti a střídají se tlumené intimní momenty s extravagantními přáními zákazníků, které hrdinům paradoxně pomáhají najít odvahu či sebevědomí. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Svérázná jednohubka, která klame tělem a umí velmi solidně vystavět osobnější příběh postav a peprnější zápletku. Možná to není TAK uvolněné, jak bych si přál (sexuální zpestření tu klouže po povrchu) ale pořád to funguje v rámci krátké minisérie, jenž stihne uspokojivě odvyprávět vše, co má na srdci. To, že to občas nedává smysl a je to lehká limonáda? Ale no tak! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to nenápadně, ovšem po několika dílech se Bonding rozjede do sympatické dramatické linky, kterou bych od seriálu podobného ražení nečekal. Samozřejmě, že si tuto minisérii většina lidí pustí kvůli zvrhlostem, jež tvůrci naznačili v traileru. A taky se nějakého toho strkání prstu do zadku dočkáme, ovšem popravdě má ale novinka Rightora Doylea atmosférou blíže k End of the F*cking world nebo Sex Education, dokonce bych i věřil, že se příběh odehrává v Londýně - na výpravu se tu ovšem příliš nehraje, tak budu věřit škarohlídům, jež purytánskou Ameriku obviňují ze svázanosti (haha) i ve snímku (krásná hodina padesát) tohoto ražení. I já se musím shodovat s většinovým názorem, že druhá řada citelně zaostává za tou výbornou první a pro mě osobně to dost zachraňovaly poslední dva díly, které se nejvíc blížily atmosféře, díky které jsem si tak užil před dvěma lety tuto nenápadnou novinku. Velká škoda a docela se bojím třetí řady, o které jsem doufal, že nebude, nicméně silný cliffhanger (dá se však chápat jako otevřené zakončení) dává tušit, že pokud byl Netflix s čísly spokojen, tak to ještě jednou zkusí...70% PS : Brendan Scannell s pokrývkou hlavy mi strašně připomíná Tophera Grace. PPS : Zoe Levin je prostě bohyně! ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nasúkala som sa do latexovej kombinézy, natiahla čižmy s 15 centimetrovými ihlami a nasadila ostnatý obojok. Zo skrine som vybrala deväťchvostú mačku, sadu vibrátorov rôznej veľkosti a nejaké lano, aby som si precvičila viazanie uzlov. Sadnem do mučiarne pred telku a na základe tagov netrpezlivo čakám, kedy začne nejaký ten šťavnatý sex, sadizmus, BDSM a fetišizmus. A ono je to hlavne o tom priateľstve a gayoch, ako tam ešte uvádzajú. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno