Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Sympatický návrat do úzkostných časů kondorů, vystresovaných Maratonců a zlověstných společností Parallax. Guadagninův chráněnec Filomarino zvládá budovat paranoidní atmosféru a šikovně využívá sychravého podzimního Řecka, dál než za emulaci '70s/'80s thrilleru se mu ale bohužel doskočit nedaří, a v porovnání s drtivým závěrem Franticu je jeho Greekic (ha!) ve finále jenom snaživá nápodoba. Každopádně po Loganovi další solidní příspěvek do filmového vesmíru, kde Boyd Holbrook dostane železnou tyčkou do hlavy. 6/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak výbušnej film to zrovna není. Washington hraje chlapíka, kterej už od začátku, a to se ještě nedostal do těch událostí co ho potkaj, vypadá, mluví a chodí jak po lobotomii. Kromě několika scén ten film působí uvěřitelně. A to je právě jaho problém. Prostě to nemá koule. Sjet to bez újmy se dá. Ale nadšený z toho nebudete.40%. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Bucket přetékající zpěněným klišé, který neobsahuje snad ani jedinou scénu s nápadem. Zajímavostí je možná to, že scenárista Kevin A. Rice podle všeho nenávidí Becketta, a proto po něm pojmenoval nejen film, ale zejména hloupého hlavního hrdinu, aby bylo středoškolskému komplexu učiněno zadost. Avšak líbilo se mi, že řečtí herci očividně rychle pochopili, že se účastní natáčení čistého béčka a přizpůsobili tomu své herecké polohy, takže hodný lovec se o našeho hrdinu stará doslova s mateřskou něžností, zatímco "bad cop" neváhá projevovat svůj sadismus i ve vlaku plném cestujících. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro jednoho přepísknutá pitomina, pro druhého poměrně napínavá honba za spiknutím. J.D. Washington, ač se mu problémy vrší nad hlavu, si dokáže vždycky poradit a když je potřeba, trošku i zahrát na melancholickou strunu. A já se poměrně dobře bavil, ač si už dávám u filmů s červeným N na plakátě velkého bacha. Beckett není úplná jistota, ale pokud máte rádi (trošku jiného) Uprchlíka tak jako já, třeba vám to sedne. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: No musím uznať že po tých dosť útočných recenziách som od toho nečakal veľa a dostal som dosť. Áno nie je to žiadny Bourne ale príbeh to má, je síce predvídateľný ale má jeden pre mňa celkom nečakaný zvrat. Čakal som, že chlapca uniesli politický oponenti a nie partia mafošov ktorým premiér dlžil keš. Washington fajn, síce to ako sa v poslednom akte prepne do fightera je trošku zvláštne ale okrem tej debilnej scény skoku na auto sa to dá akceptovať a na druhú stranu aj aj by som o život bojoval takže netreba sa až tak diviť. Vikander je tu na to aby nalákala ľudí ale rýchlo umrie. Tož je politika netflixu nalákať na známe tváre ale rýchlo ich odpraviť alebo ukázať až v poslednom akte aj to málo ako v prípade Holbrooka. Proste sa šetrí ale to nevadí pretože napriek tomu spokojnosť. 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama