Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (140)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O seriálu jsem věděla, ale nezajímal mě...až jednou - v sobotu, kdy chcete vypnout a ničím si zbytečně nezatěžovat hlavu, na něj došlo..A bavilo mě to. Líbí se mi koncept do 30ti minut dílu, svižnost, čistota a podání seriálu. Bavila jsem se, párkrát jsem dostala solidní záchvat smíchu a zfoukla jsem to za jedno odpoledne :) Těším se na další řadu, ale způsobem, že to do té doby v klidu přežiju :D ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriál od tvůrce Sexu ve městě a je to hodně poznat, je to v podstatě Sex ve městě akorát s jinými herci a v jiném městě. A je to špatně? Určitě ne. Je to pro ženský, ale i já se v podstatě bavil celou dobu. Lily Collins je strašně fajn a neotravná jako jiné herečky, které prošly Starovými seriály. A občas jsem z ní měl prostě hepburnovský vibe. :) Ze začátku mne akorát rozčilovalo karikaturní zobrazení Francouzů, mám pocit že tyhle stereotypy si nedovoloval ani Wilder po válce. Ale čase mi to nějak začalo být jedno. Má to fajn přesah do marketingu a influencer businessu 8/10 ()

Reklama

Equilita 

všechny recenze uživatele

Emily v Paríži mi spríjemnila jeden dlhý, skoro 5 hodinový sobotný večer. Extrémne dobre mi padlo, že sa jedná o jednoduchý príbeh o živote, láske, priateľstve, kariére a trošku aj o móde, čo mi veľmi okrajovo pripomenulo starý dobrý Sex v meste. Nevedela som sa odtrhnúť od začiatku až do konca. Parádna oddychovka, plná sympatických neopozeraných hercov. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blbka v Paříži. Stačí jít 100 m daleko od této stránky a je jasné, že to bude nekoukatelná ptákovina. Pár poznámek o hezkých záběrech z Pařiže mě přinutilo to ochutnat. A sám jsem nechápal, dal jsem to celé. Hlavně ta nosná dějová linka - Instagramové prezentace a odkazy - to jde zcela mimo mě a je to další údiv, že jsem do toho šel. A dokonce mě to v souvislostech ani nijak nevadilo. Jedná se o potrefenou oddechovku, kde se musí člověk určitým věcem zasmát. Vyhovuje krátká délka epizod. A ta Paříž je fakt pěkná. Jako opravdovou devizu jsem viděl záměrně tlačený rozdíl mezi mentalitou Ameriky a Francie. Kdybych měl k někomu přiklonit Česko, tak by to bylo k Americe. Je všeobecně známo, že Francouzi jsou jen sami pro sebe, jsou chladní a uznávají jen svou řeč. Takže i když taky Evropani, máme k nim hodně daleko. A z tohoto pohledu bylo spousta situací k pousmání. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Povrchná zlátanina s pozlátkou odohrávajúca sa v Paríži, pre mňa to bola len vata pri ktorej som mohla vypnúť a nerozmýšľať. A tuším mi odumreli aj mozgové bunky, neviem prečo si to robím, ale keď už niečo začnem pozerať, vždy to chcem dopozerať dokonca lebo čakám či sa to nezlepší, a ono nie, nezlepšilo :D Hlavná hrdinka mi bola najmenej sympatická, jej charakter teda naozaj "vycibrili". Bolo mi jedno čo sa jej v seriáli deje, len som neustále krútila hlavou, že ona je vlastne karikatúra na dnešnú povrchnú, tupú, instagramovú dobu- a potom to hrá teda dobre. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Na výstavách sa často objavuje HÔTEL PLAZA ATHÉNÉE, ktorý je známy svojou reputáciou obľúbeného hotela v módnom priemysle. Nachádza sa na ulici Avenue Montaigne, kde Christian Dior otvoril svoj prvý butik. Dior tiež usporiadal v hoteli veľa svojich módnych prehliadok a fotení. (Weezy22)

Reklama

Reklama