Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (4)

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1 Série je hodně skvělá. Vše má na jedničku. Spiderman je hodně skvělá postava. Hudba je taky hodně výborná. A Postavy v seriálu jsou hodně sympatické a dobré. Za mě 1 série 10/10. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zajímavé znovu se dívat na seriál, na kterém jsem vyrůstal a díky kterému se stal Spider-Man mým nejoblíbenějším superhrdinou. A tenhle Spidey z devadesátek má pořád hodně co do sebe. V první sérii se tu velmi dobře vystihlo to, co dělá Spider-Mana tak oblíbeného hrdinu a čím byl ve svých počátcích i dost průlomový komiks. Jsou tu zajímaví padouši, Spidey (trošku trapně) hláškuje a má dobrý kostým. Taky je tu ale důležitý jeho civilní život, a ať už jde o jeho ustaranou tetičku nebo krásné dívky, se kterými se Petru Parkerovi čím dál víc daří, jde nejen o příjemné osvěžení, ale často divák víc fandí Parkerovi v jeho civilních patáliích než u smrtonosných bitkách s barvitými nepřáteli. Každopádně padouši jsou v seriálu slušní, nejvíc vynikne Venom, na kterého láká už znělka. Když na něho přijde řada, tón seriálu je najednou až hororový. Eddie Brock má dlouhodobě pifku především na Parkera, a když zjistí jeho spider-manský tajemství a získá mocnou černou hmotu z vesmíru, je Spidey v pořádným maléru. Mimochodem Venoma dabuje velmi dobře Hank Azaria, dabér známý především ze Simpsonů. A když jsme u dabingu, tak v 1. řadě výborně dabuje i Mark Hamill alias Luke Skywalker, jehož nerdi milují i za jeho dabing Jokera. Ve Spider-Manovi dabuje Hobgoblina, který má jisté jokerovské rysy. Je nepředvídatelný a stále vychechtaný. Na druhou stranu je seriál stále určený pro děti, a tak se občas postavy chovají pěkně hloupě. Například díl s Chameleonem je oproti jiným dost dětinský. Na druhou stranu i takové byly starší komiksy se Spider-Manem, ze kterých seriál příjemně vychází. (7/10) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Startovni sezona, ktera je vic epizodicka nez celistva, predstavi nejstarsi padouchy a protivniky Spideyho pracujici nejprve solo a pote pod taktovkou Kingpina (Sinister Six). Dobre jsem si zavzpominal na devadesatky, kdy jsme si hravali s hrackama podle tohohle serialu. ()

Zajímavosti (19)

  • Upozornění na pozdní splácení je podepsáno Lawrencem Kimem. Lawrence Kim byl jedním z návrhářů pozadí pro tento seriál. (Kubaaa97)
  • Mysteriova hláška: „Vydej se po žluté dlažbě,“ (v originálu „Follow the yellow brick road“) odkazuje na „Čaroděje ze země Oz“, kde se Dorotka vydává na cestu do Smaragdového města po cestě dlážděné žlutými cihlami. (Kubaaa97)
  • V této epizodě si můžeme všimnout, že příjmení Curta Connorse je špatně napsáno, v díle je psáno jako Conners. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama