Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (408)

Nin 

všechny recenze uživatele

Peter Parker a řada nešťastných příhod. Divák uvidí všemožné šílenosti na americkém venkově, většinou dost násilného rázu. The Devill All the Time je taky pěkně antikřesťanský film, protože snad každý věřící je aspoň hloupý naivka, ale mnohem častěji slušnej magor. Je to vymyšlené tak, aby se poměrně dost dějových linek efektivně spojilo, i když k tomu poslouží trochu přhenané množství náhod. Dobře se na to kouká, máme tu motiv pomsty, který málokdy zklame, a taky velmi slušné herce. Tom Holland a Robert Pattison si očividně svoje divňousy užívají, každý tam rozjíždí i svou zábavnou verzi jižanského/středozápadního přízvuku. Fajn věc, ale na můj vkus příliš vykonstruované a hrané na efekt. (6/10) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je dost věcí špatně, alespoň po morální stránce. Sledujeme osudy různých lidí napříč dvěma dekádami. Vše začíná v roce 1945. Arvina sledujeme už od mala a s ním i jeho okolí. Najdeme tu spoustu známých herců. Osud většiny postav se různě prolíná díky náhodným situacím ve stylu Farga. Přesto, že se většině postav dějí zlé věci, se alespoň Tom Holland snaží některé napravit. Skvělý je i Robert Pattinson jako chlípný farář. I přes tu bezmoc si nakonec můžete říct, že ti zlí dostali, co pro to. Moc nevím, k čemu to přirovnat. Místy to byla dost síla... "Já vás nechci zastřelit!" ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

8,5/10. Nepříjemný až na půdu. Herecký ansámbl je vskutku skvostný (Skarsgård vynikající!) a jednotlivé linky se napříč celou stopáží postupně proplétají do organické pavučiny, ze které vede jen jediná cesta. Pěkně násilná cesta. Já tyhle ponurý, extrémně táhlý a symbolikou prosáklý projekty prostě žeru. Obzvlášť... pokud se odehrávají v polozapomenutém vidlákově. Aneb VÍRA je tou nejmocnější zbraní, jakou člověk kdy poznal. Paráda. Další počiny od Campose budu nyní vyhlížet s velkým očekáváním! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Perfektný krimi thriller s gotickým nádychom, ktorý sa nebojí brutálnych vrážd, navyše je výborne napísaný. The Devil All the Time je adaptáciou knižného bestselleru Donalda Raya Pollocka, ale Campos, ktorý pracoval na scenári spolu so svojim bratom Paulom, dokázal jednotlivé kapitoly príbehu prebiehajúce v horizonte zhruba 15 rokov výborne na preskáčku poskladať tak, aby to príliš nemátlo a hlavná dejová linka sa udržala v chode a divák v napätí. Na snímku sa tak dá pozerať ako na zlepenec premietajúci o paradoxoch a pokrytectve ľudstva, ale aj ako na osobný príbeh jedného mladíka, ktorému do osudu podozrivo často zasahujú prekážky vo forme viacmenej náhodných okoloidúcich. (11.12.2021) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Chodí Pánbů okolo, nedívej se na něho! Kdo se na něj koukne, toho ďábel sfoukne." A nakuká mu, že Boha by potěšila nějaká ta živá oběť. Ukřižovaný synův pes, v lese podříznutá manželka... krvavé kreativitě se meze nekladou. A co na to náš pan farář? Podle něj se máme kát a modlit: "Otče náš, jenž jsi na filmových nebesích, shlédni okem milosrdné kamery na náš " jižanský "fuck-up" thriller", chléb i "ošklivé plody náboženského fanatismu" vezdejší dej nám dnes a odpusť nám naše ad-hoc komentáře, jakož i my odpouštíme svým Camposům "topornou režii a pochybnou dramaturgii". Přines nám útěchu v našem soužení s přílišnou délkou filmu, jakož i s nadbytečným voice-over a neuveď nás v pokušení napálit průměrnému Ďáblovi víc než tři hvězdy jen proto, že je v červených číslech. Amen. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Pokey LaFarge, herec, ktorý hrá speváckeho pomocníka kazateľa Roya Lafertyho, je v skutočnom živote hudobníkom. (Arsenal83)
  • Tom Holland se poprvé objeví až ve 46. minutě filmu. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama