Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět se zmenšuje, Samson má však v záloze velký plán. Justin nutí Iris, aby překonala svůj strach z výšek. Stroud chce ochránit Justina. Sofie se náhle ocitá v temnotě. Rita Sue je dojatá Samsonovou velkorysostí. Ben provádí nejdůležitější uzdravování. A kočovníci znovu rozvíří prach. (HBO Europe)

Recenze (3)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi kvalitní závěr, který nepostrádal nic kromě pár drobností. V konečném součtu se naskládaly, a na plný počet to není, ale pořád jsem si epizodu užil ve velkém. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt tam otevřená dvířka pro třetí sérii, tak řeknu, že napínavější, vypointovanější a lepší závěr seriálu jsem snad ještě v životě neviděl. Jestli jsem k ostatním epizodám psal o neskutečně silné atmosféře a napětí (a taky že psal), tak tady to platí hned několikanásobně, jelikož jsem od toho po celých 50 minut nedokázal odtrhnout oči, všechno prožíval s postavami a byl plně vtažen do děje. Ještě že mě nikdo nevyrušil, aspoň jsem si to pořádně užil a fakt mě to finále naprosto dostalo. Takhle nadšený jsem z nějakého seriálu byl naposledy u Projectu Blue Book, který zase předvedl nejsilnější a nejnapínavější. Právě proto jsem tak vytočený, že Blue Book 3.sérii mít asi už nikdy nebude, jelikož to co se stalo v posledním díle 2.série, to... Každopádně ale ke Carnivalu - ta otevřená dvířka mi vadí (zase na druhou stranu - dávají logiku se vším, co se zatím stalo a stejně bych se na případnou 3.sérii asi i podíval, ale už by to fakt nebylo ono), ale jinak to byl takový nářez, že na to do smrti nezapomenu. Dost vážně zvažuji i nad přidáním do oblíbených seriálů, protože mě to fakt dostalo. Nejen tahle epizoda, ale i celý seriál. 5* ()

Reklama

Reklama