Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Mekgrůdr 

všechny recenze uživatele

Outcold rozhodně nepřišel na svět s ambicemi stát se superúspěšnou komedií...je tu prostě proto, aby pobavil a pozdvihnul ducha v těžkých chvílích. Ikdyž příběh nestojí za nic, vůbec to nevadí. Opravdu některé vtípky stojí za to a ve spojení se sněhem, prkny a vším co patří k zimě to nakonec není špatné. Sountrack taky přidá (Makes no difference od Sum 41je parádní snowboardová pecka) a nakonec se dozvíte třeba i to co rozhodně nedělat ve vířivce. ()

divokeprase 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která spojuje sport s konzumací alkoholu, kdy tato kombinace obzvláště za přispění Zacha Galifianakise, nebo A.J. Cookové je prostě výborná. Rovněž mě příjemně překvapil Jason London v hlavní roli Ricka a autor samozvaných průpovídek David Koechner. Celý film je doprovázen soundtrackem Michaela Andrewse, který je jako ušitý na míru. Snowboarding, schválnosti opilému Zachovi, akce v hospodě s teplým barmanem Davidem Denmanem a mnoho dalších neskutečných zážitků s herci, kteří si na nic nehrají a působí naprosto přirozeným dojmem, jako by spolu žili (pili) už od dětství (včetně Zachova bráchy „Prasíka“). Na to vše v krásné přírodě zasněžených Aljašských hor dohlíží socha Papa Muntze (samozřejmě s holým zadkem). „Býčí horo, zůstaň pořád stejná“ :)!!! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohodová komedie s trochou romantiky z prostředí hor a ukázek snowboardingu - celkem slušné záběry, když už. Zápletka je jednoduchá nenáročná, humor sklouzává místy až k Nielsonovskému absurdnímu humoru, herecké výkony postačující, ale je to Amerika devadesátých let - hodně keců o sexu, ale bradavku neukážou nikdy. Ovšem to nejlepší hodnotím sestřih nepovedených záběrů a skoků/pádů na konci filmu - kdyby se film skládal jen z nich bylo by to vtipnější. ()

ggggg 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Své si v týhle komedii najde každej (sportovní fanda, fanda úchylnýho humoru, romantik, příznivec hezkejch koček a velkejch koz) Zach Galifianakis mě tady neskutečně baví a nejlepší scény jsou vždy, když mu jeho škodolibí kámoši neco prováděj při alkoholickým deliriu. Miluju tenhle film. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nevím co to mělo být.... přišlo mi to jako jakási klasická americká teen komedie, ale nebylo to přesně ono. Tak jako tak mne to minulo. Komediálnost založená na teplém barmanovy, ožralovy (kterému dělají trapné naschvály - medvěd.. či si je trpně dělá sám - vířivka).. Ani krásné ženy se tam neukázaly ta ,,Švýcarka,, byla hnusná a ,,Francouzka,, taky bída nevím co na nich kdo vidí.. A příběh? Ten byl kde? Dávám 1z5 jen proto, že jsme to dokoukal do konce a sem tam jsme se pousmál.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)
  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)

Reklama

Reklama