Šílenci na prknech
Komedie / Sportovní
USA, 2001, 85 min
Brendan Malloy, Emmett MalloyHudba:
Michael AndrewsHrají:
Jason London, Lee Majors, Zach Galifianakis, David Koechner, A.J. Cook, David Denman, Caroline Dhavernas, Willie Garson, Thomas Lennon, Victoria Silvstedt, Lewis Arquette, Brett Kelly, Richard Donner, Flex Alexander, Holly Eglington, Odessa Munroe, Lisa Marie Caruk, Jack Johnson, Todd RichardsPlakáty
Čtyři kamarádi Rick, Luke, Anthony a Pig Pen, kteří žijí v aljašských horách Bull Mountains, jsou velkými vyznavači snowboardu. Jdou z mejdanu do mejdanu, prohánějí holky, zkrátka dělají všechno pro to, aby měli fajn život. Když však zemře majitel městečka Papa Muntz, jeho syn Ted se rozhodne prodat hory lyžařskému magnátovi z Colorada Johnu Majorsovi. Tento plán vyvolá zděšení, protože zdejší hory by se tak proměnily v turistickou zónu plnou bufetů. A tak se čtveřice hrdinů s pomocí dvou Majorsových rebelantských dcer rozhodne podniknout všechno pro to, aby Bull Mountains zůstaly takové, jaké jsou. (oficiální text distributora)
gouryella
Příjemná, svěží, oddychová komedie - nic víc, ale mě to občas k uspokojení stačí :)(26.3.2003)
imf
Ski Academy pro třetí tisíciletí - rozpustilá, úsměvná, originální a plná báječných mužů na svištících prknech... totální oddechovka, ať už jste někdy v životě na snowboardu stáli nebo ne ;)...(30.12.2002)
║Rozpočet $24miliónov║Tržby USA $13,906,394║Tržby Celosvetovo $14,782,676║ Tuctová Sucharina. /30%/(24.2.2006)
novoten
Několikrát jsem se zasmál, hlavně schválnosti spícímu kamarádovi nemají chybu, ale kdyby tvůrci přidali na vtipu místo toho, aby se jako hlavní příběhovou linii pokoušeli zabalit Casablancu do teenagerské variace, byl bych smířlivější.(16.10.2006)
Pumiiix
Výborná komedie na které jsem hodně ujížděl. Rovněž film, který mě příměl přát si snowboard ;-). Hodně silné GP!(14.6.2007)
genetique
Sneh je vďačná téma a dajú sa na ňom robiť všelijaké zovadilosti, tak prečo to nevyužiť? Stačí len vypnúť mozgové závity a užiť si vcelku príjemnú, rýchlu, adrenalínovú, pobavujúcu srandu. Nič zložité, jednoducho, príjemne stráviteľná blbosť. 60%.(12.11.2007)
Dever
Soundtrack Michael Andrews: 1. Anytime - Eve 6 ,2. Makes No Difference - Sum 41 ,3. Win Or Lose - Foo Fighters ,4. Ev Rebahdee - Planet Asia and William ,5. Posters - Jack Johnson ,6. Funk No. 49 - James Gang ,7. Lipstick And Bruises - Lit ,8. She Is Beautiful - Andrew WK ,9. Hear You Me - Jimmy Eat World ,10. Green Light Girl (Rock Remix) - Doyle Bramhall II & Smokestack ,11. For Anyone - The Color Red ,12. Makin' Money - Handsome Devil ,(14.5.2011)
Morien
Tenhle typ filmů mě naprosto míjí... jednu hvězdičku jsem dala za jediný dobrý vtip a to narvání spáče do auta a... a tak dále, kdo viděl, ví.(21.12.2007)
petaspur
"Místní Eskymáci mají devět výrazů pro ptáka uvízlýho v trysce." Tato stěžejní informace, pár celkem povedených vtípků a nepřehlédnutelná herecká topornost jisté švédské procházkářky po mole, byly jedinými důvody, proč jsem nechal DVD dotočit v přehrávači až do konce. Přiznávám, že kdybych měl větší smysl pro stabilitu na prkně a byl při sledování pod vlivem nějakého z náladobudičů, tak bych se určitě bavil lépe.(25.9.2010)
Winnfield
Nad ničím sa nezamýšľajte a nič nečakajte a film vás určite pobaví.(25.5.2007)
swamp
Příjemně ujetá bláznovina, která baví i po několikeré zhlédnutí. :)(25.11.2010)
Eawy
Nadpriemerná studená zábava na teplý letný večer. Veľmi som sa bavila, malo to šmrnc, rýchlosť, nebolo to rozvláčne, malo to odlišné charaktery hlavných hrdinov. Nebolo to nijako romanticky ovplyvňované. Všetci herci boli vynikajúci, rovnako ako aj príbeh. Nemalo to žiadnu hlbšiu podstatu. Krásne zábery hôr a soundtrack, ktorý mi pripomenul staré dobré časy ovplyvňujú moje hodnotenie. 75%(13.8.2009)
Ridick
nic ine nez fekalna komedia to nie je. clovek by od nazvu cakal pribeh o snowbordakoch - pricom tam boli len dve sceny na snowbordoch, ale docka sa len sexu dost blbeho pribehu a dost nepodareneho humoru...(30.8.2005)
matestlust
Zábavná oddychovka s pár moc vtipnými momenty.(4.2.2008)
Terter
Typická ukázka komedie, která je sice lehce nablblá a jednoduchá, ale přesto dokáže skvěle pobavit, pokud od ní nebudete nic očekávat. Absenci příběhu a myšlenky spolehlivě přebijí některé hodně vtipné momenty (naschvály opilému kamarádovi, odevzdávání vzorků, chatování) a pár opravdu vydařených hlášek ("Můj praděda získal tuto zemi tradičním způsobem - ukradl ji Eskymákům"). A narozdíl od mnoha podobných žánrových komedií není Out Cold ředěn sacharinem a trapností. A to se cení.(4.6.2007)
Frenegonda
Barman:Vypadat jako ona tak dostanu všechny ptáky v okolí:-)))(5.2.2008)
blackrain
Pohodička. Opravdu šílenci. Je paráda, když to někdo skutečně umí a ví, co dělá. Jezdit na prkně s půlitrem piva? Proč ne. Tohle sice není kdo ví jak velký zázrak, ale tady jde o zábavu. Já jsem se bavila. Lepší než Snowboarďáci. Zima a sníh patří mezi vděčná témata. Dotáčky na konec, to byla třešínka na dortu.(24.1.2009)
Pejpr
O čem to bylo? Byl tam sníh...hm...nejezdil tam taky někdo na snowboardu? No a to je asi celé..(27.1.2009)
EXpenza
Nic užasného,ale také nic hrozného. Průměrná komedie z horského prostředí,která příjemně pobaví. Některé scény byly fakt boží a Zach Galifianakis je hroznej blázen :)(28.5.2011)
korbitch22
asi nejlepší zimní komedie.ta přirozenost,jaká vyzařuje ze všech herců je neskutečná,na nic si nehrajou,to nejsou herci,to jsou prostě normální,přirozený hovada jak prase!:-)skvěle natočeno,super dialogy,parádní snow boardový jízdy,neskutečný roštěnky,skvěle vymatlanej prasík.....no prostě všechno v tom filmu dosebe nádherně zapadlo a kucí vytvořli neskutečně vtipnou oddychovku,která má hrdé místo v poličce s mými nejlepšími filmovými kousky.ty inge,miluju tě tak jak jen kluk může milovat holku,se kterou nikdy nemluvil...tak víš..nezašukáš si se mnou?..nic by mýho blbýho otčíma nenasralo víc!:-)(18.1.2009)
| Na DVD od: | 07.11.2003 Warner |
|---|