foto

David Denman

  • nar. 25.7.1973 (43 let)
    Newport Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Denman pochází z kalifornského města Newport Beach, kde se narodil 25 července 1973. V roce 1991 promoval na Fountain Valley High School. Oženil se s Nikky Boyer.

Tento nepříliš známý herec si zahráli například ve filmech ŠÍLENCI NA PRKNECH a VELKÁ RYBA, kde hrál mladíka, který se zasnoubil s budoucí manželkou ústřední postavy. Hrál také vedlejší role ve známých televizních seriálech jako je KRIMINÁLKA MIAMI, DRZÁ JORDAN, KANCL nebo SBĚRATELÉ KOSTÍ.

Carljack

Herecká filmografie

Filmy

2017 Logan Lucky
Power Rangers: Strážci vesmíru
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 Dárek
2014 Muži, ženy a děti
2013 Beverly Hills Cop (TV film)
Čas sklizně
jOBS
Po zániku Země
2012 The Tin Star (TV film)
2011 Let Go
2010 Fair Game
2009 Fanoušci
2008 Clona
Night Life (TV film)
Samotář
2007 Cake: A Wedding Story
Devítky
2006 Na lince je vrah
2004 Perfektní manžel (TV film)
2003 Velká ryba
Zpívající detektiv
2001 Šílenci na prknech
2000 M.K.3 (TV film)
Náhradníci
1999 Šedesátá léta (TV film)
Vow to Cherish, A (TV film)

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
The Day After That (S02E02)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Milk and Honey Route (S07E13)
Temný případ (TV seriál)
Všechno k zemi (S02E04)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Smile, or Go to Jail (S01E03)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
The High Road (S02E06)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v podzemí (S01E16)
2005 Kancl (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
2004 Second Time Around (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Věřte nevěřte (TV seriál)
For the Record/Halloween/Precious/Get Your Kicks at Motel 66/Phantom Drifter (S03E09)
1999 Akta X (TV seriál)
Field Trip (S06E21)
Angel (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace