Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hahaha! Co se týče událostí, tak tato epizoda vysoce převyšuje celé všechny dosavadní marvelovské série. A tím myslím že tato jedna vydá za obsah celých seriálů. Škoda jen poslední nízkotučné bitky. To bylo trochu těžkopádné. Ale jinak je úžasné jak se toho tvůrci nebáli a vcelku suše ...tadadam spoiler nebude. Samozřejmě se pracuje s časem, teoreticky se dá vše vyresetovat, ale pořád to bylo nečekané a funkční. Neumím si představit, že by teď někdo nebyl zvědavý na následující dvě epizody. PS: po dopsání komentu jsem zjistil, že je tam potitulková scéna...kraťoučká, ale výstižná. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi koukám na jiný seriál než ostatní, protože nejlepší epizoda série se tu hromadně pomlouvá a tohle vyzdvihuje. Epizoda je přinejmenším průměrná, jen o něco méně užvaněná. Příjemné je propojení s Thorem (myšleno filmem). Jinak je děj dost na vodě. Jakmile došlo na “mazání” klíčových postav, bylo jasné, že něco smrdí. Pozn.: jak to že zaměstnanci TVA (varianti) nestárnou a hledaní (také varianti) ano? ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda, která dokázala vyvolat nějaké emoce, přinesla nečekané situace a trošku překvapila a navnadila. Byl bych ale mnohem raději, kdyby se místo časových hrátek řešilo multiverzum. Právě ta různorodá škála Lokiho je prozatím to nejzajímavější na celém seriálu. Nepotřebuju přidávat další verze hrátek s časem. Ano, seriál spojuje obě možnosti, ale stačily by mi jen alternativní reality. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Is this what hope looks like? Kdo by to čekal, že právě čtvrtá epizoda konečně! nakopne Lokiho do sedla. Já rozhodně ne, zejména po třech scenáristických kiksech. Tento díl měl ale konečně kvalitu, napětí, slušnou akci a v neposlední řadě dával smysl. Událo se zde mnoho zvratů, od menších až po ten největší, který nejspíš budu ještě chvíli rozdýchávat. Velký palec nahoru a poprvé od začátku minisérie se actually těším na další díl. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Marvel/Disney || Po minulé epizodě se to zase trošku rozjelo a začlo poodhalovat tajemství TVA. Z Lokiho a Sylvie jsou dle očekávání spojenci, a protože se situace má jinak, záporákem je zase někdo jiný. Jen mě mrzí, že se Marvel očividně vidá po několikáté cestou šetrného odstranění události nebo organizace, která by zahýbala s celým světem MCU. Počítám s tím, že skončíme podobně jako u Wandy/Vision, kdy události neměly prakticky žádný vliv na okolní svět. Konec konců Loki má stejně zůstat mrtvý, takže co čekat. 70%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • V potitulkové scéně si můžeme všimnout zřícené budovy Stark Tower. Na fasádě ale nevidíme nápis „Stark“, ale „Qeng“. Jedná se o odkaz na společnost Qeng Enterprises, která věž získala od Tonyho Starka. Tuto společnost v komiksech vlastnil Kang Dobyvatel pod jménem pan Gryphon. (Kubaaa97)
  • Evidenční číslo Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) je A-23. Číslo odkazuje na komiks „Avengers Issue #23“. Právě v tomto čísle byla Ravonna poprvé zmíněna. (vobed)
  • Píseň na konci je anglický cover písně „Hymne a l'amour“ od francouzské zpěvačky Édith Piaf. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama